PHOTO BY OMAR MARQUES/SOPA IMAGES/REX/SHUTTERSTOCK (10019610H)
annonse
annonse

Den polske fagforeningen Solidaritet, som tidligere stod opp mot det kommunistiske regime, har under klimatoppmøtet i Katowice skrevet under på et opprop som avviser det ideologibaserte klimadogme til FN. Den vitenskapelige metode må gjenreises.

Det må bli slutt på at mektige statsstøttede organisasjoner brukes til å bekjempe vitenskap og vitenskapsfolk. Dette betyr at både datagrunnlaget og de politiske konklusjonene må bli gjenstand for sunn skepsis.

Globale ledere burde legge til rette for at verdens befolkning får tilgang til rimelig og stabil energi og dermed gis mulighet til å komme ut av fattigdom. Dyr energi skader velferden.

annonse

En viktig oppgave blir å informere offentligheten og beslutningstagere om energi- og klimapolitikken. Spesielt viktig blir det å gjøre ungdom, som i enda større grad er blitt offer for indoktrineringen, kjent med argumentene i klimasaken.

I likhet med Klimarealistene i Norge tok Solidaritet initiativ til å oversette sammendraget av den naturvitenskapelige rapporten til det ikke-statlige klimapanelet NIPCC, og fagforbundet vil ta del i klimarealistiske konferanser i fremtiden. Det er på tide at også norske fagforeninger står opp for sine medlemmer som rammes av en virkelighetsfjern energi- og klimapolitikk.

De franske klimarealistene har også forfattet et opprop. I 2015 lovfestet Frankrike det grønne skiftet (la transition énergétique pour la croissance verte). Da var karbonskatten 7 euro per tonn CO2. I 2019 vil den passere 55 euro og vil nå 100 euro i 2024. Prisen på drivstoff og fyringsolje øker, og dette rammer i første rekke de ubemidlede. Planen er også å legge ned atomkraftverk så franskmennene risikerer samme tilstander som i Tyskland der strømprisen er det dobbelte.

annonse

Dette grønne skiftet vil også øke faren for et sammenbrudd i det europeiske strømnettet slik det grønne skiftet i Australia allerede har medført. Hvis vind- og solkongen Macron blir sittende, vil han pepre det franske landskapet med vindturbiner og solpaneler. Fous le camp!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon