Illustrasjonsbilde. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse
annonse

Veksten fra september til oktober for Fastlands-Norge var 1,0 prosent, ifølge SSB. Likevel, tross sterk utvikling for jordbruk og fiske den siste måneden, holdt det ikke for å trekke opp hele perioden. Disse næringene trakk ned tremånedersveksten med om lag 0,3 prosentpoeng.

– Selv om vi er forsiktige med å legge for mye vekt på de månedlige svingningene i BNP-vekst, tyder den sterke veksten i oktober, sammen med en positiv rapport fra Norges Banks regionale nettverk, på at veksten vil ta seg opp fremover, skriver analytiker Jeanette Strøm Fjære i DNB Markets i en kommentar, ifølge E24.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon