Illustrasjonsbilde. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Veksten fra september til oktober for Fastlands-Norge var 1,0 prosent, ifølge SSB. Likevel, tross sterk utvikling for jordbruk og fiske den siste måneden, holdt det ikke for å trekke opp hele perioden. Disse næringene trakk ned tremånedersveksten med om lag 0,3 prosentpoeng.

annonse

– Selv om vi er forsiktige med å legge for mye vekt på de månedlige svingningene i BNP-vekst, tyder den sterke veksten i oktober, sammen med en positiv rapport fra Norges Banks regionale nettverk, på at veksten vil ta seg opp fremover, skriver analytiker Jeanette Strøm Fjære i DNB Markets i en kommentar, ifølge E24.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.