London. Elven Themsen, t.v. Houses of Parliament og Palace of Westminster. Foto: Jan Dahl, NTB
annonse
annonse

En mann, med et ikke-britisk utseende, ble tirsdag arrestert i inngangen til det britiske parlamentet, skriver The Sun. Mannen ropte «vi kommer til dere politikere». Mannen klarte å storm forbi sikkerhetsvaktene, og ta seg inn i inngangspartiet i Westminster-portene – bare meter fra hvor PC Keith Palmer ble drept i mars i fjor.

Øyenvitner forteller at mannen sprang inn gjennom porten da en taxi kjørte ut. Han ble stanset av væpnet politi på innsiden av porten.

«Jeg hørte politiet rope – først trodde jeg at de bare ropte på turister for å holde dem tilbake – men det var en fyr som sto like innenfor portene», sier et vitne til The Independent. Andre vitner sier sa at politiet rev av mannens jakke for å se om han hadde noe skjult på seg.

annonse

«En mann ble arrestert i Palace of Westminster på mistanke om brudd på et beskyttet område, rundt kl. 11.55 tirsdag 11. desember», opplyser politiet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon