Cristina Neagu ledet Romania til seier over Spania i håndball-EM tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Spania ga Romania trøbbel i åpningen, men holdt ikke kampen ut i håndball-EM tirsdag. Rumenerne vant 27-25 og tok et steg mot avansement.

Resultatet gjør at Norges mulighet til å komme seg til semifinale ble mindre, men den er ikke helt borte. Norge må slå Nederland tirsdag og Spania onsdag for å kunne gå videre til cupspillet.

I tillegg må de norske jentene få hjelp med «riktige» resultater i de andre kampene onsdag. Ungarn må blant annet slå Romania.

annonse

Et viktig moment for Norge vil være at Ungarn kommer opp på seks poeng. Det kan gjøre at den norske 38-25-seieren mot ungarerne blir avgjørende dersom målforskjellen til slutt må til for å skille lagene.

Spania kom til kampen uten poeng. Spanjolene tok likevel initiativet med en gang og gikk opp til 6-1. Romania var rystet og var heldig som ikke lå kraftig under ved pause. Spania bommet på sine to siste forsøk i omgangen før Romania reduserte til 10-12 i siste sekund ved Cristina Neagu.

Neagu var Romanias toppscorer med sju mål.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon