Håvard PEdersen. Foto privat.
Del saken
 • 1.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

NRK har publisert en nyhet om asylsøkeren som drepte 18 år gamle Håvard Pedersen i Vadsø tidligere i år. Men de nekter å publisere den på Facebook der lisensbetalere kan kommentere.

Hvorfor lar de ikke nordmenn få sjansen til å kommentere denne saken? Er det fordi de frykter folkets røst?

Det er også av stor interesse å vite hvem som har gitt beskjed til NRKs Facebook-ansvarlig om å unngå at saker som omhandler innvandrere som dreper nordmenn blir publisert på sosiale medier.

Er det kringkastingssjef og tidligere SV-politiker Thor Gjermund Eriksen som gir ordren?

For det er meget merkelig at denne drapssaken blir dysset ned, mens alle sakene som omhandler drapet på Janne Jemtland blir publisert på NRKs Facebook-side.

Sakene som omhandler drapssaken av Janne Jemtland blir ikke luket vekk på NRKs Facebook-side. Er det fordi drapsmannen er etnisk norsk?

Hva er det som gjør at asylsøkeren slipper unna kommentarfeltet og ikke Svein Jemtland, som får ansikt og sitt fulle navn hengt ut på NRKs Facebook-side for kommentering? Er det fordi han er etnisk norsk?

Asyldrapsmann fri om et par år?

Saken NRK nekter å publisere på facebook for kommentering handler om 18 år gamle Håvard som ble brutalt knivstukket og drept da han var på jobb i en butikk i Vadsø.

ArtikkeLen handler om rettsaken der drapsmannen, som angivelig er pakistaner, står tiltalt for drap.

«Rettssaken avsluttes onsdag. Sakkyndige har allerede slått fast at drapsmannen er paranoid schizofren. Forsvareren vil ikke ha noen innvendinger mot at drapsmannen dømmes til tvungent psykisk helsevern,» skriver NRK.

Jeg tror det er mye «folket» har på hjerte om denne saken.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]