Håvard PEdersen. Foto privat.
annonse
annonse

NRK har publisert en nyhet om asylsøkeren som drepte 18 år gamle Håvard Pedersen i Vadsø tidligere i år. Men de nekter å publisere den på Facebook der lisensbetalere kan kommentere.

Hvorfor lar de ikke nordmenn få sjansen til å kommentere denne saken? Er det fordi de frykter folkets røst?

Det er også av stor interesse å vite hvem som har gitt beskjed til NRKs Facebook-ansvarlig om å unngå at saker som omhandler innvandrere som dreper nordmenn blir publisert på sosiale medier.

annonse

Er det kringkastingssjef og tidligere SV-politiker Thor Gjermund Eriksen som gir ordren?

For det er meget merkelig at denne drapssaken blir dysset ned, mens alle sakene som omhandler drapet på Janne Jemtland blir publisert på NRKs Facebook-side.

Sakene som omhandler drapssaken av Janne Jemtland blir ikke luket vekk på NRKs Facebook-side. Er det fordi drapsmannen er etnisk norsk?

Hva er det som gjør at asylsøkeren slipper unna kommentarfeltet og ikke Svein Jemtland, som får ansikt og sitt fulle navn hengt ut på NRKs Facebook-side for kommentering? Er det fordi han er etnisk norsk?

annonse

Asyldrapsmann fri om et par år?

Saken NRK nekter å publisere på facebook for kommentering handler om 18 år gamle Håvard som ble brutalt knivstukket og drept da han var på jobb i en butikk i Vadsø.

ArtikkeLen handler om rettsaken der drapsmannen, som angivelig er pakistaner, står tiltalt for drap.

«Rettssaken avsluttes onsdag. Sakkyndige har allerede slått fast at drapsmannen er paranoid schizofren. Forsvareren vil ikke ha noen innvendinger mot at drapsmannen dømmes til tvungent psykisk helsevern,» skriver NRK.

Jeg tror det er mye «folket» har på hjerte om denne saken.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon