Cristiano Ronaldo Foto: Daniel Ochoa de Olza / AP / NTB scanpix
annonse

Sveitsiske Young Boys tok onsdag sin eneste seier i mesterligaen. Overraskende nok kom den mot stjernespekkede Juventus, men Cristiano Ronaldo depper ikke.

annonse

Juventus var allerede sikret avansement før kampen mot Young Boys, men måtte vinne for å være garantert gruppeseieren. Sveitserne vant 2-1, og dermed kunne tabelltoppen glippe dersom Manchester United vant over Valencia i den andre kampen i gruppen.

annonse

Det klarte ikke United, som tapte 1-2 i Spania.

Juventus-stjernen Ronaldo henger ikke med hodet tross tapet, men sier derimot at det er nå det begynner å bli moro.

– Nå går vi inn i den beste fasen i mesterligaen. Det venter noen viktige kamper, og jeg har en god følelse. Jeg har stor tro på lagets potensial, sier Ronaldo til Juventus’ nettsted.

annonse
annonse

Lagkameraten Emre Can slår fast at laget ikke manglet motivasjon i onsdagens oppgjør.

– Vi visste at det ville bli vanskelig, og det ble det. Det viktigste var at vi endte først i gruppa, men vi er ikke fornøyde med kampen, sier Can.

Juventus var i mesterligafinalen i 2017, men røk ut i kvartfinalen sist sesong mot Ronaldos daværende klubb Real Madrid. Ronaldo har vunnet mesterligaen de tre siste sesongene med den spanske klubben.

annonse
Reklame

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.