Privat bilde fra Twitter
annonse
annonse

Et 60-tall britiske gule vester stanset trafikken ved Westminster Bridge et steinkast fra parlamentet i sentrale London med en flashprotest fredag morgen. De krevde handling, og ropte: – Hva ønsker vi? Brexit! – Når vil vi ha det? Nå!

– Dette bare er starten. Vi vil slå til i flere byer. Vi vil se folk på gatene som utfordrer den politiske klassen. Vi har ingen finansiering, ingen ledere eller politiske bindinger. Det er vanlige mennesker som handler uten hjelp fra de der oppe, sa en av deltakerne, James Goddard, til Politicalite.

Det ble imidlertid observert et par kjente medlemmer av UKIP, ifølge russiske RT.

annonse

– Det er på tide at det britiske folket står opp mot etablissementets tyranni. Vi har fått nok av å bli brukt som kanonføde av eliten, sa en annen deltaker, Tracy Blackwell, til avisa.

Aksjonen ble stort sett ignorert av de britiske hovedstrømsmediene. Ingen ble arrestert. Et busselskap sendte ut varsel om at trafikken kunne bli forsinket mens demonstrasjonen pågikk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon