Øyvind Aarsnes
Svein Ludvigsen (72) Arkivbilde fra juni 2013. Foto: ANDERS WIKLUND / TT / NTB scanpix
Del saken
 • 472
 •  
 •  
 •  
 •  

Den 28. november uttaler jurist Jens Johan Hjort på TV2 nyhetskanalen at det ikke behøver være noe sant i påstandene om seksuelle overgrep og «forbrytelser» mot hans politiske kollega Svein Ludviksen. Jeg har lyst å spørre juristen om han er litt inhabil som begynner å «prosedere» mot de fornærmede og i tillegg ikke er den tiltaltes forsvarer?  

Jeg har lest de 2 bøkene «Frimureriet og de skjulte makteliter» på 700 sider av Erik Rudstrøm, der forfatteren beskriver frimurere som brødre som er forpliktet til å forsvare hverandre i «gode og onde dager». Den tiltalte er frimurer, noe som vi alle vet fra media da han tiltrådte som fiskeriminister. Din «sjef» Erna Solberg er gift med en frimurer, og den tidligere stortingspresidenten er også frimurer.

Høyreregjeringen med statsminister Erna Solberg i spissen er i disse dager anmeldt for brudd på Grunnloven fra blant annet organisasjonen «Nei til EU» og kystpartiets førstekandidat i Rogaland Kurt Pedersen. LO og fagforeningene i Norge er også i opprør mot Høyreregjeringens «brutale og rettsstridige fremferd». Den 20. november stod det et leserinnlegg i Nordlys med tittelen «Mot grunnlovens ånd og prinsipper», der skribenten mener at Erna Solberg og regjeringen burde dømmes for landsforræderi / høyforræderi for brudd på «ånden og prinsippene i loven».

En vanlig «menigmann» måtte til for å belyse disse rettsstridige og kriminelle handlingene utført av dem som har blitt folkets herrer, men som skulle være folkets og landets tjenere. Håper at din politiske kollega får en rettferdig dom og at frimurere holder seg langt unna rettsalen den dagen dommen felles over den tiltalte, og håper også at dommerne har dommerforsikringene i orden. For hvis ikke, vil dommen ikke være rettskraftig og dette vet de fleste jurister om de har gjort leksa si.

Bøkene til Erik Rudstrøm finner du på nettsidene til grunnlovens-vekter.com og så håper jeg at redaktøren i Nordlys ikke er frimurer, ellers så kommer vel dette åpne brevet til juristen Jens Johan Hjort aldri på trykk.

(Teksten ble først sendt til Nordlys, men ble refusert.)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 472
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]