Svein Ludvigsen (72) Arkivbilde fra juni 2013. Foto: ANDERS WIKLUND / TT / NTB scanpix
annonse

Den 28. november uttaler jurist Jens Johan Hjort på TV2 nyhetskanalen at det ikke behøver være noe sant i påstandene om seksuelle overgrep og «forbrytelser» mot hans politiske kollega Svein Ludviksen. Jeg har lyst å spørre juristen om han er litt inhabil som begynner å «prosedere» mot de fornærmede og i tillegg ikke er den tiltaltes forsvarer?  

annonse

Jeg har lest de 2 bøkene «Frimureriet og de skjulte makteliter» på 700 sider av Erik Rudstrøm, der forfatteren beskriver frimurere som brødre som er forpliktet til å forsvare hverandre i «gode og onde dager». Den tiltalte er frimurer, noe som vi alle vet fra media da han tiltrådte som fiskeriminister. Din «sjef» Erna Solberg er gift med en frimurer, og den tidligere stortingspresidenten er også frimurer.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Høyreregjeringen med statsminister Erna Solberg i spissen er i disse dager anmeldt for brudd på Grunnloven fra blant annet organisasjonen «Nei til EU» og kystpartiets førstekandidat i Rogaland Kurt Pedersen. LO og fagforeningene i Norge er også i opprør mot Høyreregjeringens «brutale og rettsstridige fremferd». Den 20. november stod det et leserinnlegg i Nordlys med tittelen «Mot grunnlovens ånd og prinsipper», der skribenten mener at Erna Solberg og regjeringen burde dømmes for landsforræderi / høyforræderi for brudd på «ånden og prinsippene i loven».

En vanlig «menigmann» måtte til for å belyse disse rettsstridige og kriminelle handlingene utført av dem som har blitt folkets herrer, men som skulle være folkets og landets tjenere. Håper at din politiske kollega får en rettferdig dom og at frimurere holder seg langt unna rettsalen den dagen dommen felles over den tiltalte, og håper også at dommerne har dommerforsikringene i orden. For hvis ikke, vil dommen ikke være rettskraftig og dette vet de fleste jurister om de har gjort leksa si.

Bøkene til Erik Rudstrøm finner du på nettsidene til grunnlovens-vekter.com og så håper jeg at redaktøren i Nordlys ikke er frimurer, ellers så kommer vel dette åpne brevet til juristen Jens Johan Hjort aldri på trykk.

annonse
annonse

(Teksten ble først sendt til Nordlys, men ble refusert.)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.