FNs klimakonferanse i Katowice. Satellitt bilde. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
annonse
annonse

Når en sak blir fremstilt bevisst som en komplisert sak så burde det ringe en bjelle i det minste blant klimatilhengerne, men neida det gjør ikke det.

I Dagsnytt 18 tirsdag 11.12. ble vi presentert en tirade av Ola Elvestuen fra klimakonferansen i Polen, som selv Rotevatn hadde problemer med å forklare. Han landet imidlertid på utsagnet om at «landene må bli enige om hvordan landene skal rapportere klimagassutslippene sine og hvordan en skal finne forholdet mellom de rike land og de fattige land etc, etc»!

Etter å ha hørt oppgitt på disse eminente herrer sitter en igjen med et inntrykk av at de ikke vet hva de holder på med! Det er ingenting som tyder på at de har en metode som er effektiv mot klimaendringene, men de har en metode for å skape mer byråkrati i det minste.

annonse

Alle vet at atomkraftverk ville ha levert i CO2 spørsmålet, men det debatteres ikke, byråkratene vil bare ha mer byråkrati og mer skremselspropaganda.

For det er propaganda når en overhode ikke er villige til å diskutere et system som virkelig vil kunne levere nærmest CO2 fri energi, mens en hyller heller feilslåtte, eller i beste fall nøytrale, energikilder som vindmøller.  Vindmøller som faktisk selv har et CO2 avtrykk som er større enn atomkraftverkenes pr. produsert kWh.

Det underlige er at klima-tilhengerne ikke setter spørsmålstegn ved denne såkalte «klima-politikken». Tilhengerne svelger alt klimaministeren kommer med uten å kny, ja de blir sinte i kommentarfeltene når vi skeptikere våger å stille spørsmålstegn ved deres «løsninger», selv om løsningene tydelig bærer preg av å komme fra en komite.

Er ikke klima-vennene ute etter løsninger som faktisk virker, eller er de bare ute etter store ord og floskler som gir en en god byråkrat stilling?  Er det ønsket om selv å få være hammeren som holder livsmotet oppe i spikeren?

annonse

Hvilken suppe er ikke klimasaken blitt?  Elvestuen har ikke «klær» på seg! Det er stadig færre som tror på Elvestuen og klimasaken, for selv om Rotevatn ga en god oppklaring av hva Elvestuen sa så bidro det ikke til å styrke klimasaken.  

Vi trenger nemlig ikke mer byråkrati for å sjekke om verdens land har bygget så og så mange vindmøller.  Vi trenger kun å gjøre det riktige, og det er mer vannkraft her og mer atomkraft på kontinentet.

Vanskeligere er det ikke, men dette vil ingen innrømme for da forsvinner ikke bare de interessante jobbene de har, enten de heter Elvestuen, Rotevatn eller Al Gore.  Det ekstra skattetrykket som kalles CO2-avgift blir da også svært vanskelig å forsvare. Så, for all del, slipp ut mer CO2 slik at jobbene og avgiftene er sikret. Og det er nettopp det de, og vi, gjør!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon