Illustrasjonsbilde av Haukeland universitetssjukehus. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Den 52 år gamle mannen som i slutten av november ble utsatt for grov vold i Fyllingsdalen i Bergen, er nå ute av koma.

annonse

– Han har begynt å våkne og er ute av koma, men han har store varige men som vil prege ham resten av livet, sier mannens bistandsadvokat, Beate Hamre til Bergens Tidende.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Han er blitt utsatt for massiv og grov vold mot kroppen, og vil være invalidisert på grunn av indre skader, tilføyer hun.

52-åringen ble 26. november funnet blødende i et skogholt nær Fyllingsdalen kirke i Bergen. Skadene viste seg å være mer alvorlig enn først antatt, og han ble innlagt på Haukeland sykehus med livstruende indre skader.

annonse
Reklame

Fem menn, fra 20-årene og opp til slutten av 40-årene, er pågrepet og siktet i saken for utøvelse eller medvirkning til grov vold.

Den eldste av de siktede, en utenlandsk 49-åring, er løslatt. De resterende, alle norske, er fortsatt i varetekt – fullt isolert.

Påtaleansvarlig Kristine Knutsen-Berge sier de begynner å danne seg et goldt bilde av hva som har skjedd, men ønsker ikke overfor BT å gå inn på detaljer om bakgrunn og eventuelle motiv.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.