Oslo-biskop Kari Veiteberg. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

Mens vi åpner kalenderen og ser at jula nærmer seg med stormskritt, så er det lett å glemme at det er en verden der ute. Men takket være Ukens Resett-navn, så blir du påminnet om det. Det er en fin julegave å rette seg opp i ryggen og føle at det finnes en drøss av kandidater der ute som har muligheten til å stige helt til topps i konkurransen Ukens Resett-navn.

– Kravene til irrasjonalitet og ufornuft er nå skyhøye. Konkurransen blir hardere uke for uke! Hvor skal det ende!? skriver en bekymret leser i Resetts kommentarfelt.

Foto: Berit Roald / Scanpix

For en tid tilbake så ble det spekulert i kommentarfeltet om at vi måtte gi Eivind Trædal karantene så andre kunne slippe til, men han falt ut av seg selv denne uken. Det er så hard konkurranse at han regelrett har blitt et null. Han blir i alle fall savnet i kommentarfeltet.

annonse

– PS: Jeg har savnet Trædal denne uken. Har han blitt alvorlig syk, siden han plutselig ikke er ute og dummer seg ut på daglig basis?

– Det er hårda bud, og jeg er fortsatt sterk i troen på at Trædal trenger minst 10 nominasjoner før han endelig blir kåret. Men nivået er så brutalt at han ikke engang blir nominert på gamle meritter.

Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Audun Lysbakken har også vært savnet, men uten å røpe for meget, han og Rune Berglund Steen er kanskje på blokka til neste uke. Men Ukens Resett-navn tar en uke av gangen. Vi får konsentrere oss om uken som har gått og ikke henge oss så mye opp i fremtiden.

annonse

Denne uken kom redaksjonen med 8 forslag, og kommentarfeltet var fornøyd, som vanlig var det surmuling over at de var pålagt å kun stemme på en. En leser kalte kandidatlisten «et luksusproblem» siden vedkommende ville stemme på dem alle. Redaksjonen har den dypeste medfølelse, men mye i livet er vanskelige avgjørelser og Ukens Resett-navn er intet unntak der.

Alle gutta røyk ut i første runde.

Men de var ikke noe særlig spennende, det var 3 antirasister som snakket om rasisme. En klatrer ikke til topps i Ukens Resett-navn ved å skrike rasist. De bør skjerpe seg der om de skal vinne frem.

Kulturminister Grande røyk i ut i første runde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kulturminister Grande røyk også ut, men det er kanskje litt mye av henne og mange velger å dytte henne vekk.

I siste runde satt vi igjen med 4 spennende kandidater.

Av de var det sosionom Mona Berger, hun følte at Øyvind Ekrems forklaring til Resett om hvorfor en mindreårig asylsøker kunne bli en dobbeltdrapsmann, var et grovt brudd på sosionomers etikk og at han burde få sparken. Slike problemstillinger skal sosionomiseres, det er gjerningsmannen som er offeret. Det er nordmenn sin skyld, de er rasister.

annonse
Pixabay. Foto: pezibear

Pedagogisk-psykologisk rådgiver Ellen Elisabeth Dittmann-Monsen kom med et krav til julenissen, han må ikke spørre barn om de har vært snille. I den beinharde konkurransen om Ukens Resett-navn så holder det ikke å bare belære julenissen. Kandidaturet er et artig innslag, eller innblikk i hvordan det går når man tilegner seg så mye teori at en mister bakkekontakten. Vi skulle gjerne ha hatt et reality show fra hennes julaften. Når julenissen kommer ned pipa med gaver og får kjeft fordi han spør om ungene hennes er snille.

Dernest kom Erna og hennes snikinnføring av FNs migrasjonspakt. Det er ikke noe nytt, det er bare enda et bevis på at vi blir lurt. I gode gamle Roma så lå senatet på en bratt fjelltopp så de kunne kaste ut alle man ikke likte. Med årene så ble denne politiske metoden gjort mer miljøvennlig. De etablerte en sentral på Colosseum, der pleide å være fullt av folk og de fikk kista full av inngangspenger. Det var i gode gamledager.

Biskop Kari Veiteberg gjorde rent bord!

 

Biskopen griper en nøtt og knekker den sakte helt til skallet gir etter. Heldigvis har antirasistene fått flertall i kirken. Det er en fin måte å tvinge politikerne til å åpne grensene og omgjøre Norge til et multikulturelt himmelrike. Men dessverre blir de motarbeidet av rasister, de er som dyret i åpenbaringen. Men de forsvinner ikke med bønn, her nå det hardere lut til.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Biskopen putter nøtten inn i munnen og presser den flat med tennene. Hun vokste opp i lærerhjem ute i havgapet på Vestlandet. Der feiret de Maos bursta og fikk høre eventyr om kulturrevolusjonen.

De var aldri i kirken, det var opium sa mor, så slikket hun seg på fingeren og bladde seg frem til neste side av Den lille røde. Men far lærte henne om brei front, at det er de rettroende plikt til å infiltrere systemet innenfra og utnytte den posisjonen. Det var slik hun endte opp i teologien.

Siden gammelmedia og statsfinansierte antirasister bare snakker om dårlige kommentarer på Resett, så tenker vi andre mer på de gode.

Nå som julefreden senker seg, det er ikke nødvendig å si høyt på julaften at potetene kunne ha vært kokt bedre og at det er ikke den beste ribba du har smakt. Det er sånn som journalister i gammelmedia og antirasister gjør i jula. Men de er kanskje født sånn.

Vi andre kan dele godene. Her er i alle fall en godbit fra Resetts kommentarfelt.

– Denne ukens utkårede for min del, blir Kari Veiteberg.

Hun finner glede i at uskyldige mennesker blir forfulgt og overvåket. Hun tilkjennegir sitt velbehag over denne kunstneriske virksomheten som dømmer andre mennesker. Black Box-gjengen kommer nok til å fortsette med å presentere sine svartekunster på forskjellige scener. Bli ikke overrasket om Veiteberg sitter på første rad og stikker synåler i dukkefigurer.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon