Illustrasjonsbilde. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Det hjelper ikke med økt kontantstøtte, økt barnetrygd eller bedre fødselsstønad. Det nytter ikke å gi mennesker fisk: Man må lære dem å fiske selv.

Alle våre sosiale støtteordninger sørger bare for at underklassen blir hvor de er. Det blir en permanent underklasse, ingen klarer å reise seg opp og stå på egne ben.

Denne «veldedigheten» gir kanskje politikere i KrF og Venstre en god følelse, men bidrar ikke til integrering, og forhindrer at underklassen kan jobbe seg oppover mot et mer verdig liv. KrFs «barmhjertighet» er ødeleggende, både for Norge og for de som kommer til Norge.

annonse

De må bestemme seg: Vil de være her?
De som kom til Norge er ikke tiggere som trenger barmhjertighet. Det må ha et verdig liv. Denne verdigheten kommer når de ser at de har blitt norske. At de klarer seg uten denne barmhjertigheten i form av NAV–penger.

Vi må tenke nytt, vi må se at en strengere integreringspolitikk, nærmest en mild assimileringspolitikk, er eneste mulige løsning. De som kommer til Norge kan ikke få i både pose og sekk. De må bestemme seg: Vil de være her?

Da må de gi slipp på klankulturen og ukulturen, som er grunnen til at vi er her.

Da får de lære seg å lese, skrive, tenke og leve norsk. Det er viktig å tenke norsk. Vi ser mange som snakker norsk, utdanner seg og skaffer seg jobb, men så vil de ikke håndhilse på det motsatte kjønn. Mange familier snakker norsk og jobber, men praktiserer æreskulturen.

annonse

Først med en norsk mentalitet kan vi bygge videre på demokratiet
Målet må være å tenke norsk, man må forstå norsk kultur. Først med en norsk mentalitet kan vi bygge videre på demokratiet. Når likestilling og demokrati kommer i konflikt med religion, må ikke religionen får forkjørsrett.

Majoriteten må stoppe og se at alt har gått galt for lenge siden. Nå bruker Stortinget masse tid på å få på plass lover mot kjønnslemlestelse, undersøkelser av jomfruhinne, bigami, tvangsekteskap og mye annet. Alt dette betyr at integreringen er mislykket.

Hvorfor trenger Norge i 2018 et forbud mot undersøkelse av jomfruhinne? Og hvilke av disse forbudene virker etter hensikten?

Islam har fått forkjørsrett
Kanskje er det på tide å snakke om en mild assimilering. Det betyr ikke at vi skal gjenta det som skjedde med samene og tatere. Vi skal ikke kastrere eller ta ifra dem barna, men begrense barnetrygd til tre barn som Danmark, kutte kontantstøtte, forby barnehijab. På en slik måte at minoriteten skal smelte sammen med majoriteten.

Hva er feil med det? Eller skal vi fortsette med parallelle kulturer som er strid med hverandre om grunnleggende verdier som likestilling og menneskerettigheter?

annonse

I Norge bor det 40.000 somaliere, og mange tusen mennesker fra ulike land. Mange av disse regnes som underklasse. De kan ikke dra nytte av velferden på samme måte som majoriteten, og praktiserer religiøse lover som kommer i konflikt med majoritetens verdier.

Fortsetter utviklingen kan vi miste Norge
De må gjøre opp for seg. De må lære seg at når norsk kultur kommer i konflikt med deres kultur eller religion så er det faktisk norsk kultur som skal ha forkjørsrett.

Det er storsamfunnet som må sette premisser, ikke de som kommer her og fortsatt ser på kvinner som et kjønnsorgan, og bruker den minste mulighet for å trakassere kvinner gjennom å ikke håndhilse på henne i dagslyset og voldta henne – i mørket, ved nyttårsfeiring, på konserter – for å skremme kvinnen bort fra gatene og begrense hennes frihet, hennes liv som et likeverdig individ.

Vi trenger å stoppe, se bakover, hva vi har gjort, hvor er vi nå? Hvis vi fortsetter uten å se virkeligheten i øynene, er vi snart ferdig med alt som har gjort Norge til Norge.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon