Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
Del saken
 • 164
 •  
 •  

Frem til nå har Resetts moderatorer hatt som praksis å redigere bort ord eller setninger hvis deler av en kommentar strider med våre retningslinjer. Vi har ikke ønsket å sensurere bort hele innlegg når bare deler av dem er imot reglene.

annonse

Annonse

Gjennom vår korte leveperiode har denne praksisen ført til at vi har fått en del klager fra frustrerte lesere som har bedt oss stoppe med det. Vi har derfor bestemt oss for å gjøre om på denne praksisen for en periode og se hvordan det utvikler seg. Fremover kommer derfor kommentarer enten til å bli godkjent eller slettet, men ikke redigert.

Oppdatering kl 1632: Vi legger merke til noen misforståelser i kommentarfeltet og understreker derfor at det fortsatt vil være forhåndsmoderering av kommentarfeltene på Resett. Det er redigeringen av enkeltinnlegg fra moderatorenes side som stoppes.

annonse

Annonse


Del saken
 • 164
 •  
 •  
 •  
  164
  Shares
 • 164
 •  
 •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse