Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
Del saken
 • 164
 •  
 •  
 •  
 •  

Frem til nå har Resetts moderatorer hatt som praksis å redigere bort ord eller setninger hvis deler av en kommentar strider med våre retningslinjer. Vi har ikke ønsket å sensurere bort hele innlegg når bare deler av dem er imot reglene.

Gjennom vår korte leveperiode har denne praksisen ført til at vi har fått en del klager fra frustrerte lesere som har bedt oss stoppe med det. Vi har derfor bestemt oss for å gjøre om på denne praksisen for en periode og se hvordan det utvikler seg. Fremover kommer derfor kommentarer enten til å bli godkjent eller slettet, men ikke redigert.

Oppdatering kl 1632: Vi legger merke til noen misforståelser i kommentarfeltet og understreker derfor at det fortsatt vil være forhåndsmoderering av kommentarfeltene på Resett. Det er redigeringen av enkeltinnlegg fra moderatorenes side som stoppes.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 164
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]