Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Frem til nå har Resetts moderatorer hatt som praksis å redigere bort ord eller setninger hvis deler av en kommentar strider med våre retningslinjer. Vi har ikke ønsket å sensurere bort hele innlegg når bare deler av dem er imot reglene.

annonse

Gjennom vår korte leveperiode har denne praksisen ført til at vi har fått en del klager fra frustrerte lesere som har bedt oss stoppe med det. Vi har derfor bestemt oss for å gjøre om på denne praksisen for en periode og se hvordan det utvikler seg. Fremover kommer derfor kommentarer enten til å bli godkjent eller slettet, men ikke redigert.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Oppdatering kl 1632: Vi legger merke til noen misforståelser i kommentarfeltet og understreker derfor at det fortsatt vil være forhåndsmoderering av kommentarfeltene på Resett. Det er redigeringen av enkeltinnlegg fra moderatorenes side som stoppes.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.