Oslo, illustrasjonsbilde. Pixabay. Foto: AlexvonGuttenbach-Lindau
Del saken
 • 158
 •  
 •  
 •  
 •  

For hvert år som går blir nordmenn en mindre og mindre del av befolkningen innenfor Norges grenser. I starten av 2018 utgjorde innvandrerne og deres etterkommere 17 prosent av populasjon og de øker eksponentielt.

Til tross for de historiske dataene, som viser at flerkulturelle og multietniske samfunnene fungerer dårligere enn homogene, blir nordmenn mer og mer positive til denne endringen. De feirer transformasjonen av samfunnet og forverringen av egen posisjon. De feirer og synger mens de bygger sitt eget likbål.

Slik oppførsel er sjelden og unaturlig. De eneste eksemplene vi har av noe lignende er fra ekstreme religiøse kulter. Som blir overbevist av sin hellige leder om å drikke gift for å nå det evige paradis.

Det skal mye til for å lure en befolkning til å ødelegge så mye for seg selv. Heldigvis for våre «hellige» ledere, så har de hatt både media og skolesystemet til å dytte sine umoralske ideer inn i hodene til lett påvirkelig barn og ungdom. Media har hatt en særlig viktig rolle. Det har gjennom tiår vært helt akseptabelt å henge ut personer som er uenig med det «flerkulturelle paradis».

Mange arbeidsgivere har bestemt seg for å sparke disse «kjetterne». Dette har blitt vist frem med stolthet i hovedstrømsmediene, noe som har skapt frykt i befolkningen. En form for sosial vold. Våre «hellige» ledere har heller ikke vært redde for å bruke sitt voldsmonopol, loven, til å forfølge «hedningene» i form av bredt dekkende lover mot det de hevder er rasisme.

Med denne fysiske og psykiske volden, har det vært svært skummelt for vanlige folk å uttrykke sin uenighet. Dette medfører at mange ikke hører den andre siden av debatten. Alt de hører er om det kommende «paradis» og hordene av små avmagrede barn, med små pene øyne, som bryter seg igjennom politisperringer opp gjennom Europa. Som bare trenger en mamma her i Norge.

Jeg tviler sterkt på at én prosent av Norge sin befolkning kjenner til konsekvensene økonomisk av den enorme innvandringen. Hvordan det reduserer lønninger, øker arbeidsledighet, huspriser og innskrenker velferdsstaten. Ikke minst fører dårligere økonomiske og sosiale kår blant nordmenn automatisk til en lavere fertilitetsrate.

Det er ikke noen tvil i mine øyne om at veien til det «flerkulturelle» og «tolerante» samfunn har vært basert på svært umoralske metoder, og vet du hva, vi bør begynne å se på dem som så umoralske de er. Vi må begynne å kritisere dem for deres elendige oppførsel.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 158
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]