Oslo, illustrasjonsbilde. Pixabay. Foto: AlexvonGuttenbach-Lindau
annonse

For hvert år som går blir nordmenn en mindre og mindre del av befolkningen innenfor Norges grenser. I starten av 2018 utgjorde innvandrerne og deres etterkommere 17 prosent av populasjon og de øker eksponentielt.

annonse

Til tross for de historiske dataene, som viser at flerkulturelle og multietniske samfunnene fungerer dårligere enn homogene, blir nordmenn mer og mer positive til denne endringen. De feirer transformasjonen av samfunnet og forverringen av egen posisjon. De feirer og synger mens de bygger sitt eget likbål.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Slik oppførsel er sjelden og unaturlig. De eneste eksemplene vi har av noe lignende er fra ekstreme religiøse kulter. Som blir overbevist av sin hellige leder om å drikke gift for å nå det evige paradis.

Det skal mye til for å lure en befolkning til å ødelegge så mye for seg selv. Heldigvis for våre «hellige» ledere, så har de hatt både media og skolesystemet til å dytte sine umoralske ideer inn i hodene til lett påvirkelig barn og ungdom. Media har hatt en særlig viktig rolle. Det har gjennom tiår vært helt akseptabelt å henge ut personer som er uenig med det «flerkulturelle paradis».

Mange arbeidsgivere har bestemt seg for å sparke disse «kjetterne». Dette har blitt vist frem med stolthet i hovedstrømsmediene, noe som har skapt frykt i befolkningen. En form for sosial vold. Våre «hellige» ledere har heller ikke vært redde for å bruke sitt voldsmonopol, loven, til å forfølge «hedningene» i form av bredt dekkende lover mot det de hevder er rasisme.

annonse
annonse

Med denne fysiske og psykiske volden, har det vært svært skummelt for vanlige folk å uttrykke sin uenighet. Dette medfører at mange ikke hører den andre siden av debatten. Alt de hører er om det kommende «paradis» og hordene av små avmagrede barn, med små pene øyne, som bryter seg igjennom politisperringer opp gjennom Europa. Som bare trenger en mamma her i Norge.

Jeg tviler sterkt på at én prosent av Norge sin befolkning kjenner til konsekvensene økonomisk av den enorme innvandringen. Hvordan det reduserer lønninger, øker arbeidsledighet, huspriser og innskrenker velferdsstaten. Ikke minst fører dårligere økonomiske og sosiale kår blant nordmenn automatisk til en lavere fertilitetsrate.

Det er ikke noen tvil i mine øyne om at veien til det «flerkulturelle» og «tolerante» samfunn har vært basert på svært umoralske metoder, og vet du hva, vi bør begynne å se på dem som så umoralske de er. Vi må begynne å kritisere dem for deres elendige oppførsel.

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.