Illustrasjonsbilde. Foto: Torbjørn Brandeggen / NTB scanpix
Del saken
 • 282
 •  
 •  

Samhällsnytt er en svensk nettavis på høyresiden som svært solide navn står bak, blant annet Kent Ekeroth, en av Sverigedemokratenes mest kjente tidligere riksdagsmedlemmer.

annonse

Annonse

I deres nettavis avslører de at et marokkansk reisebyrå utnytter drapene på de skandinaviske jentene i Marokko. Mens informasjonen om terrorhandlingen sprer seg i media, velger et marokkansk reisebyrå å utnytte oppmerksomheten til markedsføringen av virksomheten, skriver Samhällsnytt.

På den populære plattformen Instagram markerer TTM Travels bilder av de myrdede unge jentene fra Skandinavia. Selskapet forbinder bildene med såkalte hashtags i jentenes navn, for å nå ut til alle som leser om det islamske terrorrådet. Innleggene brukes da til å markedsføre et spesialtilbud på neste tur til byen Marrakech.

annonse

Annonse


Del saken
 • 282
 •  
 •  
 •  
  282
  Shares
 • 282
 •  
 •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse