Illustrasjonsbilde. Foto: Torbjørn Brandeggen / NTB scanpix
annonse

Samhällsnytt er en svensk nettavis på høyresiden som svært solide navn står bak, blant annet Kent Ekeroth, en av Sverigedemokratenes mest kjente tidligere riksdagsmedlemmer.

annonse

I deres nettavis avslører de at et marokkansk reisebyrå utnytter drapene på de skandinaviske jentene i Marokko. Mens informasjonen om terrorhandlingen sprer seg i media, velger et marokkansk reisebyrå å utnytte oppmerksomheten til markedsføringen av virksomheten, skriver Samhällsnytt.

annonse
Reklame fra Resett butikken

På den populære plattformen Instagram markerer TTM Travels bilder av de myrdede unge jentene fra Skandinavia. Selskapet forbinder bildene med såkalte hashtags i jentenes navn, for å nå ut til alle som leser om det islamske terrorrådet. Innleggene brukes da til å markedsføre et spesialtilbud på neste tur til byen Marrakech.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.