Illustrasjonsbilde. Foto: Torbjørn Brandeggen / NTB scanpix
Del saken
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Samhällsnytt er en svensk nettavis på høyresiden som svært solide navn står bak, blant annet Kent Ekeroth, en av Sverigedemokratenes mest kjente tidligere riksdagsmedlemmer.

I deres nettavis avslører de at et marokkansk reisebyrå utnytter drapene på de skandinaviske jentene i Marokko. Mens informasjonen om terrorhandlingen sprer seg i media, velger et marokkansk reisebyrå å utnytte oppmerksomheten til markedsføringen av virksomheten, skriver Samhällsnytt.

På den populære plattformen Instagram markerer TTM Travels bilder av de myrdede unge jentene fra Skandinavia. Selskapet forbinder bildene med såkalte hashtags i jentenes navn, for å nå ut til alle som leser om det islamske terrorrådet. Innleggene brukes da til å markedsføre et spesialtilbud på neste tur til byen Marrakech.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]