Illustrasjonsbilde. Foto: Torbjørn Brandeggen / NTB scanpix

Samhällsnytt er en svensk nettavis på høyresiden som svært solide navn står bak, blant annet Kent Ekeroth, en av Sverigedemokratenes mest kjente tidligere riksdagsmedlemmer.

annonse

I deres nettavis avslører de at et marokkansk reisebyrå utnytter drapene på de skandinaviske jentene i Marokko. Mens informasjonen om terrorhandlingen sprer seg i media, velger et marokkansk reisebyrå å utnytte oppmerksomheten til markedsføringen av virksomheten, skriver Samhällsnytt.

På den populære plattformen Instagram markerer TTM Travels bilder av de myrdede unge jentene fra Skandinavia. Selskapet forbinder bildene med såkalte hashtags i jentenes navn, for å nå ut til alle som leser om det islamske terrorrådet. Innleggene brukes da til å markedsføre et spesialtilbud på neste tur til byen Marrakech.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.