Statsminister Erna Solberg (H) (midt i bildet) stiller opp på en «selfie» sammen med representanter for muslimsk ungdom i Islamic Cultural Centre sin moské ved Tøyenbekken i Oslo. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse
annonse

Norge splittes mellom de som tenker selv og de som tenker karriere. Typisk for dem som tenker selv er at de er drittlei av å påpeke fakta. Som HRS og Resett. Typisk for dem som tenker karriere er at de prøver gamle løgner på nytt. Som Hanne Bjurstrøm og samtlige i regjeringen.

Islam er mote. Særlig for dem som ikke tror på islam. Litt som barnehagetanter som trøster en unge som er sladret på fordi alle vet at han er en lystløgner.

Men uansett så har det aldri med islam å gjøre når noe ekstremt skjer i islams navn. Massene som har trykket Muhammed til sitt bryst med morsmelken må ta seg en øl!

annonse

Bare det ene faktum at «profeten» ødela en niåring ved penetrasjon bør være nok. Nedlegg og forby «religionen» som lever gjennom «profetens» massespredning av ideen om Allah som den eneste ene panteistiske gud.

Islam ser ned på alle andre. Likevel er det skarpeste våpenet de har medynk. Ikke egen, men den de får av uvitende politikere og kjendiser. For det er noe usselt og stakkarslig ved hvordan frontkjemperne for det mest fanatiske og konservative i religionsutøvelsen fremstiller seg selv.

Bare se: Dassende går de rundt i pysjamas. Voksne mennesker. Og de promper mot den høye Allah. En slags maskulin bønn? Ikke vil de ta kvinner i hånden og ikke vil de servere alkohol og gris om de får jobb som kelner. Dette er jo holdninger man egentlig forakter i Norge, fordi holdningene i seg selv forakter Norge. Bare tenk deg overskriftsorgiene om en FrP-politiker hadde nektet å håndhilse på muslimske menn, eller nektet å servere halalkjøtt fordi hen var medlem av en arrangementskomite av noe slag.

annonse

Flere og flere obskure steder har en egen moské. Sammenlignet med den stusseligste moderne kirke i Norge taper lagerskurmoskéene glatt hva estetikk angår. Det mest åndelige på innsiden er nødutgang exit-skiltene som lyser over gasståken på teppeplan. Men det er hit det religiøse folket vil. Identitet med å være taper, selv om du nå har alle muligheter til å vinne i Vesten.

Det er klart folk flest egentlig ser ned på dem som utøver religionen og maktideologien islam. Da må det kompenseres ved å si det motsatte, helt til man selv er i «godt» mentalt vater. Hyggelig av Erna å stikke innom noen minutter hvert år på Eid-festtale. Hvorfor ble du ikke gjennom hele feiringen, Erna? Fordi du da måtte ha sittet i eget kvinneavlukke i timevis en sliten fredag?

Norges statsminister suspendert av middelalderens overtro.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon