Skjermdump fra videoen til drapsmennene.
annonse
annonse

Nå i juletiden bør vi sette søkelys på julens glade budskap om menneskesønnen som er født, men vi kan heller ikke unngå å snakke om den ideologiske og teologiske bakgrunnen til de sjokkerende og offentlige mordene av Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen.

Erna Solberg går tydelig ut og advarer oss mot å se den grusomme videoen og hun sier til VG, selvfølgelig uten kommentarfelt:

«Jeg ønsker å gå ut med en innstendig oppfordring folk, om ikke å laste ned eller spre dødsvideoen. Det er spredning terroristene ønsker, for å skape frykt og engstelse. Jeg håper folk vil være med å vise støtte og medfølelse med de drepte og deres pårørende, ved å avstå fra spredning.»

annonse

Statsministeren og hovedstrømsmediene understreker det «meningsløse» i disse mordene, men for troende muslimer er det er intet meningsløst å følge Koranen, slik Muhammed befalte. At Statsministeren prøver å fremstå som en islamekspert, når hun overhodet ikke har forstand på islam, er rett og slett provoserende

Sannsynligvis følger Solberg eller hennes rådgivere godt med på Resett, selv om de ikke vil innrømme det. Det kan være passende å sitere det godt siterte verset fra Koranen 5:34, som i engelske oversettelser er listet som 5:33.

«Lønnen for dem som fører krig mot Allah og Hans Sendebud, og som anstrenger seg for å skape opprør i landet, skal ene og alene være at de drepes eller korsfestes, eller at deres hender og føtter hugges av på motsatt side, eller at de fordrives fra landet. Dette vil være til skjensel for dem i denne verden, og i den kommende vil de lide en betydelig straff.»

annonse

For en lettfattelig forklaring på hvorfor halshuggingen av Ueland og Jespersen er totalt islamsk, kan det være nyttig å høre på den kristne apologeten og islam-eksperten David Wood. Hans kanal YouTube kanal Acts17Apologetics er meget grundig og veldokumentert.

Vi kan håpe på at Solberg kommer med reflekterte uttalelser om islam, men det er intet som tyder på at hun kommer til å uttale seg på noen annen måte enn en dåre.

Men det er ikke bare etablerte politikere som fører en krig mot Resett og det frie ordskiftet. Espen Ottosen, informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband, er et eksempel på en mann som bruker mye energi mot Resett på sin FB vegg, for eksempel i dette angrepet på Resett-skribent Sverre Avnskog, etter at Avnskog hadde skrevet Det primitive, uutviklede mennesket på Resett.

Som vanlig bruker Ottosen skjermdumper, siden han nekter å lenke til Resett. Avnskog skriver følgende i tråden: «Jeg legger også merke til at Ottosen, i tillegg til å regelrett lyve om innholdet i min kronikk, heller ikke våger å sette inn en link til den, slik at hans følgere selv kan lese selv og avsløre at han lyver! Det er direkte feigt!»

På min egen vegg delte jeg en artikkel av Pamela Geller, hvor hun har lenket til en video halshuggingene. Det er en meget ubehagelig video hvor vi hører kvinnene skrike før de blir halshugget, men det er nødvendig at flest mulig våkner opp fra illusjonen om at islam er fredens religion.

Geller er ellers en av de kristne islamekspertene som er nektet tilgang til Storbritannia, i motsetning til islamske hatpredikanter.

Espen Ottosen reagerte også på min deling, selv om teologen Ottosen ikke har andre teologiske argumenter mot meg enn å kalle argumentasjonen min «nonsense». Posten er rapportert av flere til Facebook som upassende, men dette tar jeg gladelig FB fengsel for, som da jeg delte en post av Maria Zähler.

Når jeg har fått skrevet dette, skal det bli jul for meg også. Vi skal være oppmerksom på at islam er en livsfarlig ideologi, men vi skal ikke bli deprimerte av dette og la dette holde oss nede.

annonse

Jeg ønsker alle lesere av Resett en gledelig og velsignet jul. Kristus er født, ja Han er sannelig født!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon