Illustrasjonsbilde: Shutterstock/ SAPhotog
annonse
annonse

Den kanadiske imamen Sheikh Younus Kathrada, holdt «lille julaften» en preken der han gjorde det klart at å gratulere kristne med julen var en større synd enn å begå drap, skriver den kanadiske avisen British Colombia, sitert av World Israel News.  

Organisasjonen MEMRI har offentligjort det utsnittet av prekenen der imamen fremhever at det er i strid med islam å gratulere med julen og faktisk er verre enn de fleste andre synder, inkludert drap. Videoen kan du se under.

Resett.no skrev nylig om en islamsk gruppe på Gazastripen som distribuerte en løpeseddel med truslene, der også muslimer advares mot handlinger som kan promotere julefeiringen.

annonse

Advarselen rettet seg mot 1.300 kristne som bor i Gaza, samt muslimer som ønsker å delta på festiviteter. I likhet med den kanadiske imamen mente de at feiringen av kristne høytider er forbudt i islam.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon