annonse
annonse

En såkalt transkvinne med svært maskulin kroppsbygning skapte nylig oppstandelse ved en GameStop i Albuquerque i New Mexico, USA, etter å ha blitt adressert som «sir», av den mannlige butikkansatte og en av de andre kundene. En video av hendelsen er lagt ut på YouTube. 

Disputten begynte da butikkmedarbeideren kalte den handlende transpersonen «sir». Transpersonen reagerte med å heve stemmen og skjelle ut medarbeideren for å ha brukt «feil pronomen». Medarbeideren ba gjentatte ganger om unnskyldning. 

– Jeg vil ikke ha tilgodelapp, du skal gi meg mine jævla penger tilbake, skriker transpersonen i videoen.

annonse

En kvinnelig kunde forsøkte å gripe inn etterhvert som situasjonen eskalerte. Hun sa at hun ville ringe politiet dersom situasjonen ikke roet seg ned. Også hun kom til skade for å kalle transpersonen «sir». Dette gjorde transpersonen enda sintere, og vedkommende insisterte på å bli kalte «ma’am».

– Morap*****, ta det utenfor om du vil kalle meg sir igjen. Jeg vil vise deg en jævla sir.

Deretter veltet den handlende transpersonen en reol med leker i et raseriutbrudd, og ba om selskapets organisassjonsnummer, for å senere kunne sende inn en klage på ha blitt «feilkjønnet», og marsjerte deretter ut.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon