Napoli-spiller Kalidou Koulibaly (til h.) ble utsatt for tribunerasisme i bortekampen mot Inter i romjula. Nå er en Inter-supporterleder pågrepet og siktet for drap etter at en Napoli-tilhenger døde i sammenstøt utenfor stadion. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Italiensk politi har pågrepet lederen for Inters «ultras»-supportergruppe Curva Nord etter at en Napoli-tilhenger døde i sammenstøt forrige uke.

Ifølge nyhetsbyrået ANSA vil Marco Piovella bli siktet for drap.

35-åringen som døde skal ha blitt påkjørt av en bil under sammenstøtene utenfor San Siro i Milano. Etterforskerne mener at Inter-supportere provoserte fram voldshendelsene. Minst fire Napoli-tilhengere ble skadd i tumultene, der det ble brukt jernstenger, kniver og andre våpen.

annonse

Tre Inter-tilhengere er tidligere pågrepet i saken.

Kampen 2. juledag ble også skjemmet av rasistisk hets mot Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly. Inter er som en følge av hendelsene beordret å spille sine to neste hjemmekamper uten tilskuere og en tredje med redusert tribunekapasitet.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon