Floyd Mayweather (til v.) stoppet kickbokseren Tenshin Nasukawa (på gulvet) i 1. runde av mandagens kamp i Japan. Foto: Eugene Hoshiko, AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bokselegenden Floyd Mayweather beseiret den japanske kickbokseren Tenshin Nasukawa i 1. runde i en oppvisningskamp i Tokyo mandag.

Mayweather hadde lagt opp etter 50 seirer på like mange proffkamper i boksing, men han lot seg lokke tilbake i ringen for å møte ubeseirede Nasukawa.

41-åringen slo ned sin 20-årige motstander etter ett minutt og tvang ham til å ta telling ytterligere to ganger i første runde av kampen som var stipulert til tre runder. Ett minutt før slutt i runden kastet japanerens trener inn håndkleet.

Kampen gikk etter bokseregler, men uten dommere. Den vil heller ikke telle på noen av deltakernes offisielle kampstatistikk.

Mayweather har på sosiale medier hintet om at han fikk 9 millioner dollar (78 millioner kroner) for kampen. Det ga ham i så fall 39 millioner kroner for hvert minutt han var i ringen.

– Dette handlet bare om underholdning. Vi hadde det moro, sa Mayweather etter kampen.

– Jeg er fortsatt pensjonist. Jeg lengter ikke etter bokseringen, men jeg gjorde dette for å underholde tilhengerne i Japan.

Fra start virket det som han ikke tok kampen alvorlig, og han rettet bare løse slag mot sin unge motstander. Så ble det plutselig alvor, og da var Nasukawa sjanseløs.

Det var i et Instagram-innlegg Mayweather antydet hvor mye han fikk for kampen.

– Hva om jeg sier at jeg får 9 millioner dollar for ni minutter med sparring i Tokyo. Ville ikke dere også sagt ja? Jeg kaller det ni minutters gjennomkjøring, skrev han.

I stedet nøyde han seg med to.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]