Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
annonse
annonse

For 20 år siden så euroen dagens lys. Ingen 20-åring har skapt større problem enn dette misfosteret. Se på Italia: 140% av GDP i gjeld (2 400 mrd. euro) samt insolvente banker med gedigne misligholds porteføljer. Banca d´Italia har alene måtte låne 500 mrd. euro for å finansiere egne banker. Euroen er en ulykke og bør fjernes.

For 10 år siden så Bitcoin dagens lys. Prisen var 0,25 dollar og er i dag 3800. Kryptovaluta er et frontal angrep på korrupte Fiat valutaer, intet annet.

For 10 år siden startet sentralbankene «the mother of all credit expansions». Nå forsøker man å returnere til det normale. sjansene for å lykkes er små. Mitt tips er at det blir mer stimuli, mer inflasjon og tap av kjøpekraft.

annonse

Sentralbanker og euro vil garantert ødelegge mer i årene fremover. Riksbanksjef Von Havenstein ga seg ikke på harde møkka, og da han døde høsten 1923 så spørs det om han ikke ble tatt livet av.

Da hadde han med sin pengetrykking ødelagt Tyskland, åpnet veien for Hitler og forårsaket andre verdenskrig med sine ødeleggelser. Det er denne sammenhengen som folket må forstå. Hvorledes en vanvittig pengepolitikk ødelegger en nasjon og åpner opp for despoter og krig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon