Illustrasjonsbilde. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix
annonse
annonse

En mann i midten av 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha tent på et ubebodd hus på Sira i Flekkefjord kommune natt til tirsdag.

Mannen ble påtruffet i nærheten og sa at han han har tent på huset. Han har ingen relasjon til huset han sier han har tent på, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til NTB.

Mannen skal avhøres i løpet av dagen. Meldingen om brannen kom inn til nødetatene klokken 3.43. Huset ble totalskadd i brannen.

annonse

– Huset var fullstendig overtent da vi kom fram, og er nå totalt nedbrent, sier innsatsleder Kjetil Presterud ved Flekkefjord brann og redning til Stavanager Aftenblad tirsdag morgen.

Kort etter at brannvesenet hadde kontroll på brannen så de at det brant i et nabohus 200 meter unna.

– Det var en voldsom vind på brannstedet, og gnistregnet sto fra den første brannen. Flammene hadde tatt tak i takkonstruksjonen på det andre huset før vi greide å slokke der også, sier Presterud.

annonse

Det var ikke folk i det andre huset heller, ifølge brannmannskapene. Flere andre nabohus ble evakuert under slokkearbeidet.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon