Illustrasjonsbilde. (Photo by ASIF HASSAN / AFP)
annonse
annonse

Skal man forstå islam må man forstå dens leder og skaper, Muhammed. Man kan ikke forstå nazismens grusomheter uten å forstå Adolf Hitlers mindreverdighetskomplekser og misunnelse. Det samme gjelder Muhammed og islam.

Muhammed vokste opp, i likhet med Hitler, sammen med vellykkede jøder. Og dette skapte misunnelse. Han prøvde først å bli venner med dem, Muhammed altså. Og at de skulle «kjøpe» religionen hans. Han hadde prøvd å gjøre den så lik som mulig jødedommen. Han hadde kopiert mye av opplegget med en sultedag og alt mulig. Men de ville ikke vite av ham.

Så ble han sur og gikk til motangrep. Han begynte å true og terrorisere. Slik fikk han mange tilhengere. Islam ble en krigsreligion. Det er derfor det er dødsstraff for å forlate den. Det er jo dødsstraff for desertering i krig.

annonse

De brukte terror og utpressing og frykt for å nå sine mål. Det var svært effektivt. Jødenes rikdom var bygget på handel. De hadde ikke noe bra forsvar mot rene angrep.

Muhammed lagde reglene etter hvert. Så han oppdaget at det lønte seg å lyve. Så løgn ble ok. Så lenge det var mot en vantro. En vantro var en hver som ikke trodde på hans tro.

Muhammed var som Hitler. Vokste opp i misunnelse og hat mot jødedommen. Skapte en anti-jøde ideologi. Muhammed likte ikke jødenes uttalelse om at de var Guds utvalgte folk. Så han gjorde dem til urene. Det handler om definisjonsmakt. Hitler gjorde nøyaktig det samme. Men han gikk «vitenskapelig» til verks og kalte dem undermennesker. Resultatet var det samme: Total utslettelse.

annonse

Det er ingen reell forskjell på islam og nazisme. Begge er bygget på misunnelse og hat. Begge mener at de selv er alle andre overlegne og har rett til både å drepe og utslette og å ta folk til slaver.

Slik går det når misunnelse går til hodet på en.

Jesus vokste også opp i et jødisk samfunn, men i stedet for å være misunnelig på jødene så «kuppet» han jødedommen ved å si at han var Messias og at fra nå av var jødedommen for alle. Dette godtok ikke jødene og hans «jødedom» ble vår tids kristendom.

Denne tanken på at Guds rike er åpent for alle og at alle mennesker er like og like mye verdt var en revolusjonerende tanke i en tid hvor alle mennesker var delt inn i «folk». Jesus sa at det fantes ikke «folk». Alle er like for Gud.

Du kan komme inn i Guds rike. Uansett hvem du er. Men du må ville det selv. Du må bevise ditt ønske gjennom gode handlinger.

Jesus skapte likhet. Og etikk. Og ved det skapte han alt vi kjenner og holder av i dag: Likestilling, demokrati, menneskerettigheter. Alt er bygget på tanken om at alle mennesker er like.

annonse

Vår tids identitetspolitikk er et skritt på vei tilbake til førkristen tid. Nå skal de igjen prøve å dele oss opp i «folk». Nå skal de splitte oss. Vi har fått sametinget. Urbefolkning. Vi er ikke lenger like. Vi skal ikke lenger være like. Noen er det mer synd på enn andre. Dvs. de er altså oss andre overlegne. Gjennom at det er mer synd på dem enn andre. Jesus sa at vi alle er like.

Men Jesus sa aldri at alle kulturer er like. Tvert imot. Han skjelte ut hyklere. Han rev ned boder. Han avslørte hykleri. Jesus var nådeløs i å vise at en manns handling er det som definerer ham. Ikke hans tilhørighet.

Det er på tide at vi avslører hva som er hva. Islam er som nazisme. Identitetspolitikk er et skritt tilbake til den tiden hvor vi var delt opp i ulike «folk». La oss se gjennom alt lureriet. Kun når vi ser klart kan vi orientere oss og ta fornuftige valg.

Ha en fin dag!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon