Illustrasjonsbilde. (AP /Marcio Jose Sanchez,)
Del

2018 er det første hele året Resett har eksistert som nettavis, og nå, på begynnelsen av 2019, har vi en gledelig nyhet til alle våre lesere. I løpet av vår korte levetid, har vi allerede kommet oss inn på «Topp-10»-listen over nettsider som har vært mest delt på sosiale medier i Norge i 2018.

annonse

Denne fine utviklingen kommer på tross av et samlet godhetstyranni som har gjort alt i sin makt for å undergrave troverdigheten til Resett – gjennom deres mange mediekanaler, statsstøttede «tenketanker», utdanningsinstitusjoner og andre maktposisjoner.

Det er ingen tvil om at Resetts inntog i den norske offentligheten har rørt i det norske politisk korrekte vepsebolet. Norges sosiale rettferdighetskrigere har således ikke ligget på latsiden når det kommer til brunbeising, rasismeanklager og nazistemplinger mot dem som er involvert i prosjektet.

Å stå i stormen kan være belastende for mange. Ikke bare for dem som er direkte involvert i redaksjonen på diverse måter, men også for dem som deler våre artikler og kronikker i sosiale medier. Det er ikke lett å si at man leser Resett uten at PK-hyenene kaster seg over én med grove beskyldninger om det ene og det andre.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Vi vil derfor benytte anledningen til å takke alle dere som står i stormen sammen med oss og deler våre saker på sosiale medier. Vi anser dere alle som viktige støttespillere som gjør deres del av jobben for å stå i mot og lette på presset. At vi nå er Norges 9. mest delte nettside viser at vi er blitt en kraft etablissementet ikke lenger kan avskrive. 

Takk for tiden i 2018, og vi håper og tror dere blir med fremover i 2019. Vi kan love dere at vi ikke kommer til å ligge på latsiden!

Norges 20 mest delte nettsider i sosiale medier i 2018. Skjermdump fra Storyboard.mx
annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører