Illustrasjonsbilde. (AP /Marcio Jose Sanchez,)

2018 er det første hele året Resett har eksistert som nettavis, og nå, på begynnelsen av 2019, har vi en gledelig nyhet til alle våre lesere. I løpet av vår korte levetid, har vi allerede kommet oss inn på «Topp-10»-listen over nettsider som har vært mest delt på sosiale medier i Norge i 2018.

annonse

Denne fine utviklingen kommer på tross av et samlet godhetstyranni som har gjort alt i sin makt for å undergrave troverdigheten til Resett – gjennom deres mange mediekanaler, statsstøttede «tenketanker», utdanningsinstitusjoner og andre maktposisjoner.

Det er ingen tvil om at Resetts inntog i den norske offentligheten har rørt i det norske politisk korrekte vepsebolet. Norges sosiale rettferdighetskrigere har således ikke ligget på latsiden når det kommer til brunbeising, rasismeanklager og nazistemplinger mot dem som er involvert i prosjektet.

Å stå i stormen kan være belastende for mange. Ikke bare for dem som er direkte involvert i redaksjonen på diverse måter, men også for dem som deler våre artikler og kronikker i sosiale medier. Det er ikke lett å si at man leser Resett uten at PK-hyenene kaster seg over én med grove beskyldninger om det ene og det andre.

Vi vil derfor benytte anledningen til å takke alle dere som står i stormen sammen med oss og deler våre saker på sosiale medier. Vi anser dere alle som viktige støttespillere som gjør deres del av jobben for å stå i mot og lette på presset. At vi nå er Norges 9. mest delte nettside viser at vi er blitt en kraft etablissementet ikke lenger kan avskrive. 

annonse
annonse

Takk for tiden i 2018, og vi håper og tror dere blir med fremover i 2019. Vi kan love dere at vi ikke kommer til å ligge på latsiden!

Norges 20 mest delte nettsider i sosiale medier i 2018. Skjermdump fra Storyboard.mx

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.