Illustrasjonsbilde. (AP /Marcio Jose Sanchez,)
Del saken
 • 1.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

2018 er det første hele året Resett har eksistert som nettavis, og nå, på begynnelsen av 2019, har vi en gledelig nyhet til alle våre lesere. I løpet av vår korte levetid, har vi allerede kommet oss inn på «Topp-10»-listen over nettsider som har vært mest delt på sosiale medier i Norge i 2018.

Denne fine utviklingen kommer på tross av et samlet godhetstyranni som har gjort alt i sin makt for å undergrave troverdigheten til Resett – gjennom deres mange mediekanaler, statsstøttede «tenketanker», utdanningsinstitusjoner og andre maktposisjoner.

Det er ingen tvil om at Resetts inntog i den norske offentligheten har rørt i det norske politisk korrekte vepsebolet. Norges sosiale rettferdighetskrigere har således ikke ligget på latsiden når det kommer til brunbeising, rasismeanklager og nazistemplinger mot dem som er involvert i prosjektet.

Å stå i stormen kan være belastende for mange. Ikke bare for dem som er direkte involvert i redaksjonen på diverse måter, men også for dem som deler våre artikler og kronikker i sosiale medier. Det er ikke lett å si at man leser Resett uten at PK-hyenene kaster seg over én med grove beskyldninger om det ene og det andre.

Vi vil derfor benytte anledningen til å takke alle dere som står i stormen sammen med oss og deler våre saker på sosiale medier. Vi anser dere alle som viktige støttespillere som gjør deres del av jobben for å stå i mot og lette på presset. At vi nå er Norges 9. mest delte nettside viser at vi er blitt en kraft etablissementet ikke lenger kan avskrive. 

Takk for tiden i 2018, og vi håper og tror dere blir med fremover i 2019. Vi kan love dere at vi ikke kommer til å ligge på latsiden!

Norges 20 mest delte nettsider i sosiale medier i 2018. Skjermdump fra Storyboard.mx

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]