Illustrasjonsfoto: AP Photo/Matt Rourke
annonse
En norsk mann i 20-årene er kritisk skadd etter at han ble skutt i hodet om morgenen første nyttårsdag i Beograd i Serbia.
annonse

Utenriksdepartementet bekrefter hendelsen overfor TV 2.

– Utenriksdepartementet har kjennskap til at en norsk borger har vært utsatt for en alvorlig hendelse i Serbia. Ambassaden i Beograd er i kontakt med pårørende, sier pressevakt Guri Solberg i UD til TV 2.

Ifølge serbiske medier er mannen i slutten av 20-årene kritisk skadd. Han var i den serbiske hovedstaden for å feire nyttår.

annonse

Mannen var sammen med en 21 år gammel kvinne da skyteepisoden fant sted. Hun ble også skutt i hodet. Hendelsen skjedde på en parkeringsplass i en forstad utenfor Beograd.

Den mistenkte gjerningsmannen tok deretter kvinnen som gissel og tvang henne med i bilen sin, opplyser det serbiske innenriksdepartementet i en pressemelding.

Etter flere timer skal gjerningsmannen ha kastet kvinnen ut av bilen og utenfor en skråning. Hun skal selv ha tatt seg til et akuttmottak.

annonse

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

[email protected]

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon