Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
annonse
annonse

PR-rådgiver Jarle Aabø har kjøpt domenenavnet Eivindtredal.no for å legge ut skjermdumper om MDG-politikere. Eivind Trædal (MDG) varsler sak.

Rådgiverens aksjeselskap kjøpte i november domenene Eivindtredal.no og Eivindtrædal.no, ifølge Dagens Næringsliv. Eivind Trædal er MDG-politiker og bystyrerepresentant i Oslo.

– Webadressene er sikret i forbindelse med et mulig prosjekt planlagt gjennomført i løpet av valgkampen, skriver Aabø i en epost til avisen. Sidene er ikke aktive ennå.

annonse

På Facebook skriver Aabø, som står bak nettstedet «Ja til bilen i Oslo», at han har fulgt med på MDGs ledere og støttespillere i mer enn to år.

«Vi har tusenvis av skjermdumper. Det er ingen gruppe som hetser mer enn de grønne», skriver han, og tilføyer at skjermdumpene skal presenteres i nettadressen han har kjøpt.

Trædal selv sier at Aabø står fritt til å vise fram skjermdumpene, men at han ikke ønsker at det skal skje på et domene som bærer hans navn. Han sier at han nå vil varsle saken til Domeneklagenemnda.

annonse

– Det er alltid en kost-nytte-vurdering på hvor mye krefter man skal bruke på Aabø og hans metoder, men akkurat det med domenet tenker jeg å ta tak i, sier Trædal.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon