Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet har rykket ut til mange slåsskamper og meldinger om bråk over hele landet natt til søndag.

annonse

I Stavanger ble en mann i slutten av 20-årene pågrepet for knivtrusler etter at han så seg lei av en høylytt fest i Stavanger.

– Mannen som ble pågrepet, truet festdeltakere med kniv etter å ha sett seg lei av høylytt festing. Denne kniven ble ikke brukt, men en mann i begynnelsen av 20-årene som forsøkte å stanse ham, ble slått med en annen gjenstand, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen ble alvorlig skadd i tumultene etter knivtrusselen. Politiet avsluttet festen på stedet.

Noen timer senere i Stavanger fikk en annen mann i 20-årene kuttskader etter å ha blitt slått ned. Han fikk også flere tenner slått ut. Fornærmede er sendt til sykehus, men politiet har ikke pågrepet noen for volden.

Rundt samme tid ble en tenåring som befant seg på en fest i Holmestrand i Vestfold, pågrepet for å ha skallet til en jevnaldrende gutt. En annen mann ble bortvist fra Holmestrand sentrum ved 3-tiden for sin rolle i en slåsskamp.

Også i Lillesand, Trondheim og Mo i Rana har det vært slagsmål, fyllebråk og ordensforstyrrelser.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.