Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet har rykket ut til mange slåsskamper og meldinger om bråk over hele landet natt til søndag.

I Stavanger ble en mann i slutten av 20-årene pågrepet for knivtrusler etter at han så seg lei av en høylytt fest i Stavanger.

– Mannen som ble pågrepet, truet festdeltakere med kniv etter å ha sett seg lei av høylytt festing. Denne kniven ble ikke brukt, men en mann i begynnelsen av 20-årene som forsøkte å stanse ham, ble slått med en annen gjenstand, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

annonse

Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen ble alvorlig skadd i tumultene etter knivtrusselen. Politiet avsluttet festen på stedet.

Noen timer senere i Stavanger fikk en annen mann i 20-årene kuttskader etter å ha blitt slått ned. Han fikk også flere tenner slått ut. Fornærmede er sendt til sykehus, men politiet har ikke pågrepet noen for volden.

Rundt samme tid ble en tenåring som befant seg på en fest i Holmestrand i Vestfold, pågrepet for å ha skallet til en jevnaldrende gutt. En annen mann ble bortvist fra Holmestrand sentrum ved 3-tiden for sin rolle i en slåsskamp.

annonse

Også i Lillesand, Trondheim og Mo i Rana har det vært slagsmål, fyllebråk og ordensforstyrrelser.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon