Det ble ingen pallplass på Henrik Kristoffersen i Zagreb søndag. Foto: Giovanni Auletta / AP / NTB scanpix

Henrik Kristoffersen måtte ta til takke med en plass utenfor pallen i søndagens i slalåmrenn i Zagreb. Østerrikes superstjerne Marcel Hirscher tok nok en seier.

annonse

Kristoffersen jakter fortsatt sesongens første verdenscuptriumf. Søndag skulle han slå tilbake etter 11.-plassen i Oslo 1. nyttårsdag (parallellslalåm), samt å ha kjørt ut i Madonna før jul. Slik gikk det ikke. Det ble nedtur for Kristoffersen, som til slutt ble nummer fem.

Kristoffersen var på fjerdeplass etter første omgang, bak den østerrikske trioen Marco Schwarz, Marcel Hirscher og Manuel Feller.

Seieren gikk til slutt til Hirscher. Schwartz, som vant i Holmenkollen nylig, ledet før finaleomgangen, men kjørte ut og kastet bort seiersmulighetene.

For Sebastian Foss Solevåg ble søndagen en solid opptur. Han leverte en glimrende annen omgang og feiet inn til ledelse, etter å ha vært nummer 18 første omgang. Nordmann kjørte seg kraftig opp, og det holdt til slutt til en 6.-plass.

annonse
annonse

Solevåg hadde fjerde beste tid i den andre omgangen.

Leif Kristian Nestvold-Haugen var nummer 25 etter én omgang, men kjørte ut i sitt andre forsøk. Jonathan Nordbotten kjørte også førsteomgangen, men kom ikke til mål.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.