Marie Simonsen. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Resett-leser Marie Simonsen fra den nøytrale og svært pålitelige avisen Dagbladet er klar på hvem hun mener bør få Fritt Ord-prisen i 2019.

Kjendisjurist Anine Kierulf, en annen fast Resett-leser, la ut et spørsmål der hun oppfordet sine følgere til å foreslå hvem som har gjort seg fortjent til prisen.

En av de som ikke har latt seg provosere av å bli dratt frem i Resett ved flere anledninger, Marie Simonsen, var rask med å legge frem sin kandidat.

annonse

– Det må vel bli Helge Lurås for han er jo så kontrær, nesten på høyde med Nina Karin Monsen, svarte Dagbladet-profilen.

Resett-redaktøren er smigret over støtten fra Simonsen.

– Dette er en anerkjennelse jeg setter høyt. Marie Simonsen nyter stor respekt blant de som bestemmer i Fritt Ord. Du skal ikke se bort fra at jeg nå får prisen, sier Lurås.

annonse

Men Simonsen ga seg ikke der. Navnetyv Jarle Aabø ble også dratt frem som en mulig kandidat.

– Han er en god nummer to. Hederspris tenker jeg, sa den uprovoserte Dagbladet-legenden.

Men Kierulfs følgere hadde heller ikke glemt alle de fine unge norske jentene som tok et viktig standpunkt i året som gikk.

– (Fritt Ord prisen bør gå til)… Alle som fortalte om sine aborter, svarte en kvinne bestemt.

annonse

Hvem som stikker av med prisen får vi vite om ikke så lenge. Tvi-tvi, til den det gjelder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon