Selv om engasjementet for naturmangfold, inkludert bevaring av ulv i Norge, koster Stormberg kunder, vil ikke selskapet gå på akkord med det de tror på, sier eier Steinar J. Olsen. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Grensen er nådd, nok er nok.

I dag skjedde det igjen, vi måtte ty til massemønstring i Oslos gater og demonstrere vår misnøye foran Stortinget, mot måten som regjeringa utfører stortingets vilje på. Spørsmålet blir jo om dagens rovdyrpolitikk blir håndtert slik som et demokrati krever?

Meget gledelig er det at det nå endelig er etablert et allianseforhold som arbeider sammen om å engasjere seg i den distriktsfiendtlige måten som rovdyrforvaltningen er blitt utført på.

Det er videre noen ting som gleder en engasjert sjel i dette med rovdyrforvaltningen i landet og det er at nå ser det endelig ut for at media har fått opp øynene for hva som virkelig er på gang. Reportasjer i fleng både i NRK og på TV2! Vi får håpe at media også nå foretar et dybdedykk i forhold til de internasjonale krefter som påvirker den ideologiske rewilding holdningen til våre styrende etater.

Det ble en patetisk seanse med Landbruks- og matminister Bård Hoksrud (Frp) i NRK Dagsnytt atten og senere på stortingets balustrade TV2 hvor han bare ble å gjenta, på en verneres vis, diverse mantra.

Dog er reporterne litt ukomfortable med diverse uttrykk, men skitt au. Dette med flokk, bestandstall og antall ynglinger blir misbrukt om hverandre, men disse begrepene har stor betydning for oss med hensyn til forvaltning. Det at det er tillatt lisensfelling av en «flokk» i Slettås er jo bare en farse. Det er snakk om to eldre syke dyr som går sammen og ikke er reproduktive lenger. Hele uttaket bare baner vei for et nytt revir i fremtid av yngre produktive dyr.

La oss nå få se en handlekraftig regjering som opptrer i tråd med gjeldende stortingsforlik!

 

 

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]