Selv om engasjementet for naturmangfold, inkludert bevaring av ulv i Norge, koster Stormberg kunder, vil ikke selskapet gå på akkord med det de tror på, sier eier Steinar J. Olsen. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Grensen er nådd, nok er nok.

annonse

I dag skjedde det igjen, vi måtte ty til massemønstring i Oslos gater og demonstrere vår misnøye foran Stortinget, mot måten som regjeringa utfører stortingets vilje på. Spørsmålet blir jo om dagens rovdyrpolitikk blir håndtert slik som et demokrati krever?

Meget gledelig er det at det nå endelig er etablert et allianseforhold som arbeider sammen om å engasjere seg i den distriktsfiendtlige måten som rovdyrforvaltningen er blitt utført på.

Det er videre noen ting som gleder en engasjert sjel i dette med rovdyrforvaltningen i landet og det er at nå ser det endelig ut for at media har fått opp øynene for hva som virkelig er på gang. Reportasjer i fleng både i NRK og på TV2! Vi får håpe at media også nå foretar et dybdedykk i forhold til de internasjonale krefter som påvirker den ideologiske rewilding holdningen til våre styrende etater.

Det ble en patetisk seanse med Landbruks- og matminister Bård Hoksrud (Frp) i NRK Dagsnytt atten og senere på stortingets balustrade TV2 hvor han bare ble å gjenta, på en verneres vis, diverse mantra.

annonse
annonse

Dog er reporterne litt ukomfortable med diverse uttrykk, men skitt au. Dette med flokk, bestandstall og antall ynglinger blir misbrukt om hverandre, men disse begrepene har stor betydning for oss med hensyn til forvaltning. Det at det er tillatt lisensfelling av en «flokk» i Slettås er jo bare en farse. Det er snakk om to eldre syke dyr som går sammen og ikke er reproduktive lenger. Hele uttaket bare baner vei for et nytt revir i fremtid av yngre produktive dyr.

La oss nå få se en handlekraftig regjering som opptrer i tråd med gjeldende stortingsforlik!

 

 

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.