Los Angeles-politiet ønsker en DNA-prøve fra Cristiano Ronaldo i forbindelse med voldtektsbeskyldningen mot ham. Foto: Alessandro Della Valle, Keystone via AP / NTB scanpix
annonse

Politiet i Las Vegas har ifølge Wall Street Journal sendt en begjæring til italienske myndigheter om å innhente DNA-prøve fra fotballstjernen Cristiano Ronaldo.

annonse

Politiet vil ifølge avisen, som viser til en anonym kilde i politiet, se om prøven matcher DNA som ble funnet på en kjole som tilhører kvinnen som anklager Ronaldo for å ha voldtatt henne i 2009.

annonse
Reklame fra Resett butikken

I oktober gjenåpnet politiet i Las Vegas saken mot Ronaldo etter at kvinnen leverte et sivilt søksmål mot ham. Ronaldo hevder at han ikke har gjort noe galt.

– Jeg benekter alle beskyldninger mot meg. Voldtekt er en avskyelig forbrytelse som er i strid med den person jeg er og alt jeg tror på, skrev Juventus-spilleren i oktober på Twitter.

– Selv om jeg meget gjerne vil bli renvasket, nekter jeg å bidra mer til det mediehysteriet som er skapt av folk som bare vil berike seg selv på min bekostning.

annonse
annonse

Den amerikanske kvinnen hevder at hun var på nattklubben Rain 12. juni 2009 da de møtte Ronaldo. Portugiseren inviterte ifølge anmeldelsen en gruppe mennesker opp til sin suite for å «nyte utsikten over Las Vegas». Han skal ha bedt kvinnen om sex og deretter ha voldtatt henne da hun avviste ham.

I 2010 betalte Ronaldo kvinnen en betydelig sum for å droppe anklagene mot ham.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.