Illustrasjonsbilde. REUTERS/Pascal Rossignol/File Photo
annonse

En bulgarsk lastebil ble satt fyr på av innvandrere på en motorvei nær den franske byen Calais, rapporterer det bulgarske nyhetsbyrået BTA, sitert av den bulgarske nasjonale radioen, og den engelske utgaven av den bulgarske avisen Novinite.

Lastebilen ble satt i brann etter at føreren prøvde å kjøre gjennom en veiblokkering satt opp av rundt 50 innvandrere, men mislyktes. Ifølge franske medier ble føreren, som er av bulgarsk opprinnelse, slått av innvandrerne som rømte før politiet kom. Føreren ble tatt med til sykehus.

Innvandrere legger ofte veiblokker laget av grener, bildekk og planker for å tvinge lastebilførerne til å bremse, slik at de kan klatre opp i bilen i håp om å nå Storbritannia, skriver den bulgarske avisen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse