Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 260
 •  
 •  
 •  
 •  

Ingen kom til skade da flere personer barket sammen på Youngstorget i Oslo. Slagsmålet var oppløst da politiet kom til stedet.

– Det skal være noen vektere som har havnet i slagsmål med flere personer, som skal ha kastet noen skilt etter hverandre. Noen skal også ha hatt jernstenger og en mulig machete, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB ved 2.30-tiden.

Jøkling sier de foreløpig ikke vet hvor mange som var involvert eller hvem de var.

– Omtrent da vi fikk melding om dette, begynte de involverte å gå i forskjellige retninger. Vi har flere patruljer i området, men har ikke gjort noen interessant treff ennå, forklarer operasjonslederen.

To timer senere opplyser politiet på Twitter at bakgrunnen for slagsmålet skal ha vært uenighet mellom rundt 20 personer på et utested. Da vakter på stedet viste personene bort fra lokalet, oppsto det en konfrontasjon utenfor.

Politiet skal sjekke overvåkingskameraer, men ingen ønsker å anmelde noen i saken.

En ambulanse var i beredskap, men det er ikke meldt om personskader etter slagsmålet.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 260
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]