Ole Gunnar Solskjær forstår hvorfor Mauricio Pochettino stadig nevnes som en kandidat til managerjobben i Manchester United. Søndag møter han argentineren når United gjester Tottenham. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-lag kom torsdag hjem fra treningsoppholdet i Dubai, til spørsmål om Mauricio Pochettino.

Argentineren regnes av mange som favoritt til å bli Manchester Uniteds manager fra neste sesong. Solskjær har jobben som vikar for resten av sesongen. Søndag er Pochettino og hans Tottenham motstander på Wembley. Det er Uniteds første virkelige storkamp siden Solskjær fikk jobben.

– Han har gjort en veldig god jobb, og det er en grunn til at det spekuleres (om at han skal hentes til Manchester), fordi han har gjort det så bra. Men det er ikke min jobb å vurdere ulike managere. Jeg er opptatt av meg selv og mitt lag, sa Solskjær.

Han avviste at søndagens kamp blir den første virkelige prøven United settes på under hans ledelse.

– Nei, vi er blitt satt på prøve før. Newcastle borte var en prøve. Den første kampen og hvordan alle reagerte borte mot Cardiff var en prøve, og den første på Old Trafford, påvirkningen fra publikum var en prøve. I Premier League blir man satt på prøve i hver eneste kamp, men denne gang møter vi et topplag, og om vi vil nærme oss dem og passere dem så trenger vi en god prestasjon og et godt resultat, sa han.

Solskjær går ikke fra sitt løfte om at hans United skal angripe, selv om motstanderen denne gang er langt farligere enn i de fem seierskampene han har bak seg.

Godt utbytte

– Man tilpasser seg alltid motstanderen. Vi møter ett av ligaens beste lag og må være oppmerksom på deres styrker, men vi trenger å angripe. Det er vår styrke. Vi vil ikke få like mange anledninger til å angripe, så vi må ta vare på dem når vi har ballen.

United-troppen har vært i Dubai for å trene og forberede seg til kampene som venter, og Solskjær er tilfreds med utbyttet.

– Det var veldig, veldig bra, sa han ifølge Manchester Evening News.

– Det var fire gode dager med trening, og jeg tror guttene likte det. Vi la ned noen prinsipper, og de jobbet hardt. Det er noe de liker.

Pogba klar

Han regner med at Paul Pogba blir klar til søndagens kamp i London.

– Paul så bra ut mot slutten, så han kommer til å bli klar. Han hadde noen problemer, men gjennomførte de par siste treningsøktene på en god måte, sa han.

Marcos Rojo har derimot reist hjem til Argentina i sin jakt på å bli skadefri.

– Det var mentalt viktig for ham å komme seg bort slik at han kan komme sterkere tilbake, sa han.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]