Illustrasjonsbilde. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Del saken
 • 118
 •  
 •  
 •  
 •  

Flere i KrFs landsstyre ventes å stemme mot en regjeringsplattform, nært sagt uansett, ifølge kilder Dagbladet har vært i kontakt med.

– Jeg kan ikke tenke meg at det blir et enstemmig landsstyre. Mange er jo imot hele regjeringsprosjektet, sier en KrF-kilde tilavisa.

Formelt sett er det partiets stortingsgruppe som har det endelige ordet etter prosedyrene, men rådet fra landsstyret vil bli tillagt stor vekt. Ifølge kildene til Dagbladet er det ikke ventet et enstemmig landsstyre, og enkelte tror marginene vil være så små at det kan bli foretatt en prøvevotering før den endelige avklaringen skal gis.

Ifølge Dagbladet vil det lyserøde landsstyret får det avgjørende ordet, og det ventes at gruppa vil stemme med de blå om avtalen oppfattes som god nok.

Regjeringsforhandlingene er inne i en avgjørende fase, men ifølge avisa ser det ut som den interne fristen om å legge fram en avtale søndag ryker. Avisas kilder mener mandag nå er det mest sannsynlige.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 118
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]