President Donald Trump (t.v.) har sørget for at det ikke foreligger referater fra de fem møtene han så langt har hatt med Russland president Vladimir Putin (t.h.). Foto: AP / NTB scanpix
annonse

President Donald Trump har sørget for at det ikke foreligger noen referater fra møtene han har hatt med Vladimir Putin, skriver Washington Post.

En rekke nåværende og tidligere kilder i Det hvite hus forteller til avisen at Trump har gjort sitt ytterste for å hindre at noen får innblikk i hva som har vært tema under samtalene med Russlands president.

Trump har blant annet krevd å få overlevert notatene til tolkene under møtene og han har også pålagt dem å aldri diskutere med andre amerikanske tjenestemenn hva som ble sagt.

annonse

Ifølge The Washington Post foreligger det derfor ingen referater fra de fem møtene Trump har hatt med Putin de siste to årene, heller ikke hemmeligstemplede referater.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.