Liberalernas valgvake i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT kod 1008
Del saken
 • 145
 •  
 •  
 •  
 •  

Ingeborg Wiksten er sentralstyremedlem i det liberale svenske partiet Liberalerna, Venstres svenske søsterparti. Hun ønsker å samarbeide med sosialdemokratene, og stempler overfor Svensk TV Sverigedemokraterna som et naziparti.

Hun er fullt klar over hvilken regjering hun mener de liberale skal støtte: en sosialdemokratisk. Hun mener også at Liberalerna bør være en del av regjeringen, ikke bare en støttespiller, skriver svt.se.

«Det som er utrolig viktig for meg er å holde Sverigedemokraterna utenfor. Populisme og nazisme som eksisterer, bør ikke inkluderes i regjeringen», sier Ingeborg Wiksten til SVT. Liberalerna skal ta stilling til regjeringsspørsmålet på søndag.

Sverigedemokraterna er det partiet i Sverige som gjentatte ganger klarest har gått ut med støtte til Israel, og partiet har ofte fokusert på behovet for å bekjempe den økende antisemittismen i Sverige, spesielt i muslimske miljøer.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 145
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]