Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Det ble først opplyst at mannen ble knivstukket flere ganger, blant annet i overkroppen. Senere viste det seg at han kun var knivstukket i en arm, og at han slapp fra knivangrepet uten alvorlige skader.

– Han er ferdigbehandlet av helse og er nå hos politiet for avhør. Politiet foretar også avhør av vitner som var til stede under hendelsen, sier operasjonsleder Eirik Pedersen i Finnmark politidistrikt.

Hendelsen skjedde i en privatbolig, og nødetatene ble varslet like før klokken 5 natt til søndag. Politiet var først på stedet og startet umiddelbart livreddende førstehjelp.

– Politiet drev livreddende førstehjelp på stedet i et forsøk på å stoppe blødningene i påvente av helsepersonell, forteller operasjonsleder Svein Erik Jacobsen.

Vitneavhør

Det befant seg totalt seks personer i boligen da knivangrepet skjedde. I tillegg til den mistenke er de fire andre personene brakt inn av politiet som vitner. Kvinnen ble pågrepet på stedet og er siktet for kroppsskade. Politiet mener også å ha funnet kniven som ble benyttet.

– Alle var til stede da vi kom fram, både den mistenkte gjerningspersonen, offeret og alle vitnene. Pågripelsen forløp greit, sier Pedersen.

Både offeret og siktede er i 20-årene, og begge to er hjemmehørende i Alta. Begge bor også på den samme adressen. Politiet sier det er en relasjon mellom de to.

– Vi er i gang med avhør av vitner og de involverte nå på morgenen. Foreløpig kan jeg ikke si noe om omstendighetene og vi konsentrerer oss nå om avhørene, sier Pedersen.

Vitne i sjokk

En av personene som var til stede da knivangrepet skjedde, var sterkt preget av hendelsen og måtte få helsehjelp.

– En person i følget er veldig preget av situasjonen og beskrives som i sjokktilstand. Vedkommende vil få bistand fra helsevesen, forteller Jacobsen.

Ifølge politiet er den siktede kvinnen kjent for politiet fra flere tidligere saker, blant annet i forbindelse med vold. Også den knivskadde mannen er en gjenganger i politiets register.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]