Leif Torbjørn Næsvold vant begge helgens individuelle kontinentalcuprenn i kombinert i Ruka og var ankermann da Norge vant lagkonkurransen. Både fredag og søndag ble det firedobbelt norsk seier individuelt. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

De norske dominerte stort i kontinentalcupen kombinert i Finland i helgen. Søndag ble det firedobbelt norsk i fellesstarten, som det ble i fredagens renn.

annonse

Værforholdene førte til endringer i det oppsatte programmet i Ruka. Hopping kunne ikke gjennomføres lørdag, og i stedet gjorde man unna langrennsdelen av fellesstarten. Der var Leif Torbjørn Næsvold beste nordmann med 7.-plass, og han hadde 10,7 poeng å ta igjen på ledende Bernhard Flaschberger i bakken.

Søndag gjorde de norske likevel rent bord. Næsvold var nest best i hopprennet og vant sammenlagt foran tre landsmenn. Sindre Ure Søtvik var best av alle i bakken med et hopp på 129,5 meter og hoppet seg opp fra 18.- til 2.-plass.

Harald Johnas Riiber ble nummer tre og Simen Kvarstad nummer fire. De avanserte fra henholdsvis 8.- og 22.-plass etter langrennet.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Fredag vant Næsvold foran Riiber, Søtvik og Simen Tiller i det første individuelle rennet i Ruka.

Søndag ble Tiller nummer åtte og Aleksander Skoglund nummer ti.

Det overrasket ingen at Norge vant også lagkonkurransen senere søndag. Tiller, Søtvik, Riiber og Næsvold var best i bakken og vant over minuttet foran Tyskland selv om de norske bare hadde fjerde beste langrennstid. Østerrike og Japan fulgte på de neste plassene.


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører