Oslo 20181218. Maren Ueland (28) fra Bryne som ble funnet drept i Atlasfjellene i Marokko mandag. Foto: Privat Foto: Privat / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Maren Ueland (28), som ble drept i Marokko like før jul, bisettes fra Time kirke på Jæren 21. januar. Både norske og marokkanske myndigheter vil være til stede.

Stavanger Aftenblad får opplyst at helseminister Bent Høie (H) vil representere regjeringen under bisettelsen til Maren Ueland. Fra marokkanske myndigheter kommer både Marokkos ambassadør og landets generalkonsul i Norge.

Fra før er det klart at Vamp-vokalist Jan Ingvar Toft skal synge under bisettelsen, mens den islandske artisten Ásgeir Trausti Einarsson skal synge under minnestunden etterpå.

Stein Ødegård skal også forrette under bisettelsen 21. januar. Etter familiens ønske blir sørgehøytideligheten åpen for alle som ønsker å delta.

Norske Maren Ueland (28) fra Bryne i Rogaland og danske Louisa Vesterager Jespersen (24) studerte sammen og var på ferie sammen i Marokko da de ble drept før jul. De ble funnet drept i et turområde nær landsbyen Imlil i Atlasfjellene mandag 17. desember. Dobbeltdrapet blir av marokkansk politi etterforsket som et terrorangrep. Fire menn som er siktet i saken, har sverget troskap til IS.

Første juledag ble det klart at i alt 18 personer var pågrepet, mistenkt for å ha befatning med drapene. Marokkansk politi mener den 25 år gamle gateselgeren Abdessamad Ejjoud var hjernen bak drapene.

Louisa Vesterager Jespersen ble lørdag bisatt fra Fonnesbæk kirke på Jylland.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]