Oslo 20180315. Frithjof Jacobsen (tv) og Anders Giæver fra VG mottar prisen for Årets meningsbærer under Oslo Redaktørforenings årsmøte på Bristol i Oslo torsdag. Til høyre VG-redaktør Hanne Skartveit. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del

VG-kommentator gjennom 11 år, Frithjof Jacobsen, slutter på dagen i avisen.

annonse

Jacobsen (49) hadde sin siste arbeidsdag i avisen tirsdag. Det skal ikke være noen bestemt årsak til oppsigelsen, ifølge Frithjof Jacobsen selv.

– Jeg slutter fordi jeg har lyst til å gjøre noe annet. Hva det blir, vet jeg ikke ennå, for det må jeg brukte tid på å finne ut av, sier han til Medier24.

Frithjof Jacobsen har jobbet som kommentator og leder for kommentaravdelingen i VG de siste årene. Tidligere var han flere år i NRK hvor han blant annet var i Dagsnytt 18.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Fra 1994 til 2005 var Jacobsen, under navnet Biff Malibu, vokalist og frontfigur i rockebandet Gluecifer som hadde en stor fanskare i Spania og Tyskland, foruten i Norge. Bandet gjenoppsto sommeren 2017 og hadde en rekke utsolgte konserter i fjor høst. Til sommeren er flere nye konserter planlagt for bandet, ifølge Ticketmaster.

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører