Jette Christensen (Ap). Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del

VGs kommentator Frithjof Jacobsen velger å si opp jobben etter at det er blitt kjent at han har et kjæresteforhold til Ap-politikeren Jette Christensen.

annonse

– Jeg slutter i VG fordi jeg ønsker å etablere et forhold til Jette Christensen, og det er ikke forenelig med å være kommentator i VG. Jeg kan ikke være en politisk kommentator og samtidig være sammen med en politiker. Da var den naturlige konsekvensen at jeg må finne meg noe annet å gjøre, sier Jacobsen til Medier24.

Politisk redaktør Hanne Skartveit i VG ble informert om beslutningen 1. januar.

Som journalist har Jacobsen kjent Christensen i flere år, men de tok beslutningen om å etablere forholdet som ledet til at Jacobsen nå slutter, etter nyttår, opplyser han.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Arbeiderpartipolitikeren Jette Christensen sitter i sentralstyret og er stortingsrepresentant for Hordaland Ap. Hun er for tiden i permisjon for å gå på Forsvarets sjefsskole.

– Ap-leder Jonas Gahr Støre fikk beskjed i starten av januar av Jette Christensen om at de to (Christensen og Jacobsen, red.anm) skulle på date, og kanskje kom til å bli kjærester, sier kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Jarle Roheim Håkonsen til Dagbladet.

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører