Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

To personer, begge under 18 år, har erkjent at de tente på en søppelkonteiner som førte til brann på Ishavsbyen videregående skole i desember.

annonse
annonse

Det bekrefter politiet i en pressemelding.

annonse

To personer har i avhør erkjent å ha tent på innhold i en søppelkonteiner, som så førte til brannen i blokk 5 ved skolen. Saken er ferdig etterforsket og oversendt politiadvokat for påtalemessig avgjørelse, sier politioverbetjent Lars Lindén som leder seksjon for etterretning og forebygging ved Tromsø politistasjon.

Begge tenåringene er elever på skolen.

annonse
annonse

Tidligere i fjor høst var det tre branntilløp ved den samme skolen i løpet av én uke. Alle brannene var trolig påsatt, har Nordlystidligere skrevet.

– Politiet ser ingen sammenheng mellom branntilløpene på skolen i slutten av november, og brannen 21.12. Av de tre branntilløpene i november er ett oppklart, mens to er henlagt på grunn av ukjent gjerningsperson, heter det i pressemeldingen.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.