Foto: Innsendt til Resett fra en nabo som vil være anonym.
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet var på et rutineoppdrag i Oslo for å pågripe en mann for brudd på utlendingsloven da de kom til lukket dør.

De meldte av til operasjonssentralen kl 12.42. En politijurist besluttet at de kunne bruke fysisk makt for å åpne og da de entret leiligheten var den tom.

Spor på balkongen indikerte at noen hadde vært der, og da de oppdaget en mann som lå under balkongen hardt skadet. Vedkommende er kjørt til sykehus og er alvorlig skadet. Kriminalvakten har rykket ut til stedet. De kan ennå ikke si noe om identiteten til den skadde mannen tilsvarer den de søkte, opplyser Oslo politidistrikt til Resett.

Les også: Over 5.000 ble tvangsutsendt fra Norge i 2018

Politiet hørte at det var noen i leiligheten og valgte å bryte seg inn etter at mannen ikke åpnet. En mann forsøkte å rømme fra politiet ved å hoppe fra en balkong i fjerde etasje i en bygård i Kjølberggata på Tøyen onsdag. Spesialenheten kobles inn i saken, melder NTB.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]