John Glenn Robertsen
Lærer
Jette F. Christensen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  

Nyheten om at politisk kommentator Frithjof Jacobsen i VG og stortingsrepresentant Jette Christensen (Ap) har blitt kjærester, er en nyhet man må kunne si var en aldri så liten bombe. Eller var det egentlig det?

Jacobsen selv sier at han sluttet i VG fordi hans forhold til politikeren ikke var forenelig med hans arbeid i Norges største avis. Det er vi alle enige om. Men det store spørsmålet som mange nå stiller seg: Hvor lenge har dette intime forholdet vart – for det er jo en kjent sak at de begge har kjent hverandre over lang tid.

Redaksjonen i VG sier selv at de skylder sine lesere en forklaring – og den synes jeg bør være god. Undertegnede vil mene at Frithjof Jacobsen skylder de fleste en forklaring – med tanke på at mannen titt og ofte har vært i riksdekkende TV og aviser, og da som politisk kommentator.

Jacobsens nye kjærlighet er forresten feminist, Palestina-venn (som seg hør og bør for broilerpolitikerne i  Arbeiderpartiet) – og i 2017 gitt hun hardt ut i den bergenske presse og syntes at eldre menn i Bergen Næringsråd var noen griser.

Glemte jeg å nevne at stortingsrepresentanten fra Ap for noen år siden tok foto av penisen til en beruset festdeltaker og delte det med tusenvis av personer – «for moro skyld»?

Det er flott at folk finner tonen – men akkurat dette her stinker det lang vei av. Vi er avhengig av at redaksjonene landet rundt har journalister som ikke har tette og intime bånd til våre folkevalgte, og særlig når de sitter på Stortinget. Det gjelder selvsagt andre veien også.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]