Shurika Hansen
Kommentator
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Del saken
 • 5.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er ikke bare andres døtre som blir brutalt myrdet, men våre frie idealer og frihet.  

At islamister og islams slaver går til brutale angrep og hevner profeten, er ikke noe nytt. Siden 2015, har over 440 mistet livet i islamsk terror. 17 desember 2018 ble to skandinaviske jenter brutalt drept av marokkanske terrorister.  Disse barbariske terroristene, slaktet disse jentene på en så inhuman måte, at statsministeren frarådet folk å laste ned videoen der hele hendelsen er filmet. Å se på en slik grusom handling er langt fra hva et normalt oppegående menneske klarer uten å bli sint, kvalm eller trist. Men våre politikere burde ha fått det som oppgave å se hele videoen slik at de vet hva denne ideologien farer med.

Nå denne uken har islamistene slått til igjen, og denne gangen er det ikke i Marokko, men i lille Oslo. Det blir nå etterforsket som terrorangrep, og kniv er en av islamistenes favoritt våpen. Du må nesten mangle menneskelig empati hvis du klarer å løfte en kniv og kjøre den inn i kroppen til et uskyldig menneske. Det må nesten til en sterk indoktrinering og ideologi for å bli overbevist om at drap på et annet menneske er en plikt. Å begå et så brutalt angrep, er ikke noe hvem som helst kan fullføre med andre ord.

Mulig det er å være for pessimist, men det er ikke helt usannsynlig at denne type angrep vil være til inspirasjon for andre ivrige Allahs tilhengere. Hvis vi nå står overfor en ny trend der skandinaviske jenter skal slaktes, vil det kreve sterke reaksjoner fra hele Vesten. Det er ikke bare andres døtre som blir brutalt myrdet, men våre frie idealer og frihet.  

Det er nå våre politikere ikke skal kalle drapet på disse jentene for meningsløst. De er ondskapsfulle, brutale og godt planlagte. Meningsløse er de derimot ikke. Det er en mening med å angripe disse jentene. Det er islamistenes måte å kreve suverenitet. Det er også deres måte å ramme Vesten på. Et barn som blir truffet av en bil i en tragisk ulykke er meningsløst og tragisk for alle involverte. Kalkulerte knivangrep med hensikt om å drepe er ikke det.

Ved å proklamere at dette er meningsløst, fratar våre politikere terroristen ansvar for deres handlinger. Det må for all del ikke skje. Islam har skylden for alle disse angrepene, og troende muslimer må ta ansvar for sin religion nå.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 5.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]