Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Det er ikke bare andres døtre som blir brutalt myrdet, men våre frie idealer og frihet.  

annonse

At islamister og islams slaver går til brutale angrep og hevner profeten, er ikke noe nytt. Siden 2015, har over 440 mistet livet i islamsk terror. 17 desember 2018 ble to skandinaviske jenter brutalt drept av marokkanske terrorister.  Disse barbariske terroristene, slaktet disse jentene på en så inhuman måte, at statsministeren frarådet folk å laste ned videoen der hele hendelsen er filmet. Å se på en slik grusom handling er langt fra hva et normalt oppegående menneske klarer uten å bli sint, kvalm eller trist. Men våre politikere burde ha fått det som oppgave å se hele videoen slik at de vet hva denne ideologien farer med.

annonse

Nå denne uken har islamistene slått til igjen, og denne gangen er det ikke i Marokko, men i lille Oslo. Det blir nå etterforsket som terrorangrep, og kniv er en av islamistenes favoritt våpen. Du må nesten mangle menneskelig empati hvis du klarer å løfte en kniv og kjøre den inn i kroppen til et uskyldig menneske. Det må nesten til en sterk indoktrinering og ideologi for å bli overbevist om at drap på et annet menneske er en plikt. Å begå et så brutalt angrep, er ikke noe hvem som helst kan fullføre med andre ord.

Mulig det er å være for pessimist, men det er ikke helt usannsynlig at denne type angrep vil være til inspirasjon for andre ivrige Allahs tilhengere. Hvis vi nå står overfor en ny trend der skandinaviske jenter skal slaktes, vil det kreve sterke reaksjoner fra hele Vesten. Det er ikke bare andres døtre som blir brutalt myrdet, men våre frie idealer og frihet.  

Det er nå våre politikere ikke skal kalle drapet på disse jentene for meningsløst. De er ondskapsfulle, brutale og godt planlagte. Meningsløse er de derimot ikke. Det er en mening med å angripe disse jentene. Det er islamistenes måte å kreve suverenitet. Det er også deres måte å ramme Vesten på. Et barn som blir truffet av en bil i en tragisk ulykke er meningsløst og tragisk for alle involverte. Kalkulerte knivangrep med hensikt om å drepe er ikke det.

annonse
annonse

Ved å proklamere at dette er meningsløst, fratar våre politikere terroristen ansvar for deres handlinger. Det må for all del ikke skje. Islam har skylden for alle disse angrepene, og troende muslimer må ta ansvar for sin religion nå.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.