Politiet gjør undersøkelser ved boligen i Sinsenveien etter at en skadd mann oppsøkte en leilighet der. De vet ikke hva som er åstedet for voldshendelsen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

En mann i 30-årene behandles på Ullevål sykehus etter en voldsepisode på Sinsen i Oslo torsdag kveld. Politiet ser etter en navngitt gjerningsmann

– Vi har en navngitt mistenkt. Navnet kom fram under vitneavhør, sier operasjonsleder Christian Engeseth til NTB fredag morgen.

Han legger til at fornærmede i saken ikke har vært i stand til å avhøres.

annonse

Politiet fikk melding om at en mann var knivstukket i Sinsenveien i Oslo klokken 23.37 torsdag kveld.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt sa først til NTB at de ikke visste om det var brukt kniv eller annen vold, men kunne senere opplyse at mistanken om knivstikking er styrket etter at de har fått flere detaljer om mannens skader.

Tilstanden til mannen ble beskrevet som kritisk da han ankom sykehuset.

annonse

Politiet ønsker fredag morgen ikke å kommentere noe rundt hendelsesforløp eller motiv, men åstedet er lokalisert. Voldsepisoden skjedde i et garasjeanlegg i Sinssenveien.

– Krimteknikere har jobbet på stedet i natt, sier operasjonslederen.

Politiet ble varslet av en person i en bolig i Sinsenveien der mannen hadde tatt seg inn. De jobber ut fra en teori om at fornærmede kom seg dit i bil, og opplyser at de har kontroll på to kjøretøy som de mener kan knyttes til hendelsen. Bilene sto i nærheten av stedet der mannen ble funnet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon