Illustrasjonsbilde. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Del saken
 • 683
 •  
 •  
 •  
 •  

Ifølge en undersøkelse utført av det ungarske meningsmålingsinstituttet Századvég er to tredjedeler av ungarerne bekymret over ulovlig innvandring til Ungarn, mens 40 prosent sier at problemet er alvorlig, skriver About Hungary.

I en undersøkelse av 1000 voksne som ble gjennomført i desember av et annet byrå, MTI, svarte 76 prosent av alle respondentene at de trodde at de aller fleste av afrikanske innvandrere som vil komme til Europa i det neste tiåret vil komme av økonomiske grunner.

88 prosent sa at innvandrere var en økende byrde for den europeiske økonomien, mens bare 8 prosent så dem som en økonomisk ressurs. Videre sa 86 prosent at innvandring fra andre kulturer sannsynligvis vil øke sjansene for konflikter snarere enn å berike europeisk kultur, skriver About Hungary.

I undersøkelsen til Századvég svarer 72 prosent at de er fornøyd med den ungarske regjeringens tiltak angående ulovlig innvandring. 46 prosent ga full støtte, og 30 prosent uttrykte uenighet.

88 prosent av respondentene uttrykte misnøye med EUs håndtering av ulovlig migrasjon, og 18 prosent sa at de «til en viss grad» var fornøyd med de samme tiltakene.

93 prosent sa at EU bør treffe mer effektive tiltak for å beskytte sine grenser. 81 prosent sa at de avviste en planlagt mekanisme for å distribuere innvandrere på kvotebasis.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 683
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]