Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del

Bak lukkede dører skal Venstre-leder Trine Skei Grande ha karakterisert sin partikollega og partiets mest populære ordfører, Alfred Bjørlo (46), som «psykopat», forteller kilder i partiet til VG.

annonse

Internt i Venstre er det nå en voksende oppgitthet over hvordan Trine Skei Grande fra tid til annen omtaler sine partikolleger

Det er tredje gang på under to måneder at det kommer nye opplysninger om episoder der Grande skal ha omtalt tillitsvalgte i sitt eget parti på en ufordelaktig måte.

Onsdag skrev Dagens Næringsliv at Grande ved flere anledninger har pekt på Abid Rajas pakistanske bakgrunn for å forklare hans atferd, blant annet ved å si at han ikke sier unnskyld fordi han kommer fra en æreskultur.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

– Jeg oppfatter at Trine har brukt hans pakistanske bakgrunn, stolthet og æreskultur som et forsøk på å unnskylde ham. Hun har ikke bidratt til å bygge ham opp, fortalte en kilde til avisen.

– Jeg kjenner meg ikke igjen i dette. Jeg mener det er en styrke for Stortinget og for Venstre at vi har politikere med ulik bakgrunn, svarte Trine Skei Grande til DN i den saken.

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører